dobra, zielone osoby to Premiumy, czerwone to niePremiumy... a te plusiki? kolekcjonerzy? zasłużeni? no bo nie o ilość postów tu chodzi...
no i zniknęła zasłużona pierwsza 15-tka...
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
"Certain words may have been censored by the administrator. If your posts contain any censored words, they will be blanked-out like this: ****." czyli teraz wszystkie przekleństwa będą oznaczały **** ? fakt, lokal odpowiedni był...
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
No wreście... ja juz od 10 o banana się na różne sposoby dobijałem . Pomału oczy do nowego przyzwyczajam. Troche wypitych piw bedzie brakować - ale nic to teraz każdy będzie "pościć"
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Na razie czuję się trochę jak pijane dziecko we mgle, ale chyba bezproblemowo przyzwyczaję się do nowego wizerunku Browaru. Świetna robota, Art, cieszę się że tym razem się udało.
Nareszcie działa. Ale nie wiem jak inni - ja czuję się tu zagubiony...
nie potrafię się odnależć....
wszystko takie duże jakieś
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Ciekawie jest w dziale Pomoc - Forum (N)ajczęściej (Z)adawane (P)ytania taka mieszanka angielsko polska z naciskiem na angielski
"Może I send email to other members?
Tak! To send an email to another member"
nowych języków trza się uczyć
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
rozglądam sie i rozglądam, przy wysyłaniu PW zamiast WYSLIJ jest ZAPISZ co mnie strasznie myli i może wprowadzać w błąd,,,,,
cieszy mnie fakt braku TOP 15, grzebię dalej, aha, nie wiem jak cokolwiek mozna dodać do działu kolekcjonerstwo
czuję się jakbym czytał elementarz, wszystko jest naprawdę wielkie, kolorowe i bardzo uproszczone w formie, trochę mnie też deprymuje fakt, że jeden posta potrafi zająć pół ekranu monitora i samo przeglądanie dyskusji jest przez to dość wydłużone
Ostatnia zmiana dokonana przez becik; 2005-01-24, 21:49.
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment