Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik
Zamykam Browar! Temat plotkarski :D
Collapse
X
-
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
-
-
Chyba wezmę urlop, żeby poćwiczyć i nauczyć się tego wszystkiego.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
wyszukuje w sprzyjających okolicznościach- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
brakuje mi miejsca zamieszkania danego uzytkownika po lewej stronie (lub na górze)
no i oczywiście brak profilu przy uzytkownikuLast edited by becik; 2005-01-24, 22:07.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becikbrakuje mi miejsca zamieszkania danego uzytkownika po lewej stronie (lub na górze)
no i oczywiście brak profilu przy uzytkownikuCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Czy ktoś wie czym rożnią się użytkownicy zieloni od czerwonych"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
teraz jest tylko opcja do odfajkowania przy formularzu logowania- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TomXJedna uwaga: Na głównej stronie forum, po najechaniu kursorem na ikonkę obok listy obecności pojawia się opis "Osoy OnLine". Gdzie się B Wcięło Nie, żebym się czepiał, ale dla niektórych fanatyków ortografii wypadało by to poprawić...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becikcieszy mnie fakt braku TOP 15
Art ma banana. Doba odcięcia? Już delirki dostawałem!Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyA mnie bardzo cieszy, że nadal jest Trzeba tylko pokapować co gdzie kliknąć.
chwilę potrwa zanim swój system sprzężę na nowo z Browarem, ale już i tak nie jest źle!
tylko po co ta "lokalizacja" w ustawieniach? Art, to się będzie później wyświetlało? i co chodzi z tymi plusami?Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
-
o kurka! już wiem, jak Elitę wyszukać w prosty sposób!
Art, dzięki za zmienienie przycisku pod PW na "wyślij"
a czy w nowej wersji, jak już odpoczniesz i się wyspisz w końcu (bo ponoć miałeś kończyć na dzisiaj...), będzie widać imieniny? boć to ważna rzecz!Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
Comment