Wszedłem na Browar a tu takie niespodzianki.Ciężko sie przyzwyczaić no i połapac w tym wszystkim.
Zamykam Browar! Temat plotkarski :D
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
-
gdzie tego kwiatka uświadczyłeś?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
plusik przy nicku oznacza że dany Użytkownik jest na Twojej liście "Kumpli".- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ale jazda
Po wczorajszej ciszy w eterze (tylko w pracy mam net i niedoczekałem planowanego wznowienia działania Browaru) dzisiaj zostałem powalony przez ogromne litery
Zaraz sprawdzę czy to da się zmienić, bo korzystam z przeglądarki w oknie wielkości 10x10cm Konspracja
Zdrowie ARTaMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksondzisiaj zostałem powalony przez ogromne litery
Zaraz sprawdzę czy to da się zmienić, bo korzystam z przeglądarki w oknie wielkości 10x10cm
teraz wszytko tu jest wielkie, nie moze byc wprowdzona jakaś opcja zmniejszająca bez zmiany ustawień ekranu?
a czy nie moznna ustawić inną czcionką liter w "Dziale" do głównego tematu na stronie jak to było wcześniej? (były mniejsze)Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pwolakInformacja o miejscu zamieszkania obok nazwy użytkownika była bardzo przydatna - byłbym wdzięczny za powrót do jej wyświetlania.
wracam jeszcze do działu kolekcjonerskiego i dodawania
obecnie aby coś dodać trzeba wyszukać browar po nazwie (a nie po miejscowości co już jest jest dużym utrudnieniem - lub nie wiem jeszcze gdzie jest ta opcja), wchodzi sie na np etykiety z danego browaru a potem w informacje o browarze i dopiero później dodaj, wczęsniej był odnośnik w który jak się wchodziło to odsyłał w browary czynne i nieczynne, i mozna było wybrać dany browar albo po nazwie albo po miejścowości, czy nie może być odnośnik DODAJ umieszczony w jakimś centralnym widocznym miejscu na stronie ze wszystkimi kolektybiliami? nie ukrywam, że obecna forma jest (a raczej będzie) dość uciążliwaGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becikpopieram
wracam jeszcze do działu kolekcjonerskiego i dodawania
obecnie aby coś dodać trzeba wyszukać browar po nazwie (a nie po miejscowości co już jest jest dużym utrudnieniem - lub nie wiem jeszcze gdzie jest ta opcja), wchodzi sie na np etykiety z danego browaru a potem w informacje o browarze i dopiero później dodaj, wczęsniej był odnośnik w który jak się wchodziło to odsyłał w browary czynne i nieczynne, i mozna było wybrać dany browar albo po nazwie albo po miejścowości, czy nie może być odnośnik DODAJ umieszczony w jakimś centralnym widocznym miejscu na stronie ze wszystkimi kolektybiliami? nie ukrywam, że obecna forma jest (a raczej będzie) dość uciążliwa- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonAle jazda
Po wczorajszej ciszy w eterze (tylko w pracy mam net i niedoczekałem planowanego wznowienia działania Browaru) dzisiaj zostałem powalony przez ogromne litery
Zaraz sprawdzę czy to da się zmienić, bo korzystam z przeglądarki w oknie wielkości 10x10cm Konspracja
Zdrowie ARTa- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becikczyli nie to u mnie tylko wielkość jest problemem, zmniejszyłem sobie ustawienie rozdzielczość monitora i jest lepiej, ale tylko na browarze, browar jest ok, inne strony zbyt male, więc problem, o ile to jest w ogóle problem nie tkwi w ustawieniach na własnym pc
teraz wszytko tu jest wielkie, nie moze byc wprowdzona jakaś opcja zmniejszająca bez zmiany ustawień ekranu?
a czy nie moznna ustawić inną czcionką liter w "Dziale" do głównego tematu na stronie jak to było wcześniej? (były mniejsze)
Bardzo proszę dokładniej formułować swoje uwagi bo często nie mogę dojść do tego o co chodzi. szczególnie jak dostaję informację że WSZYSTKO jest wielkie, NIC mi nie chodzi, TEKSTY mi znikają - to wszystko jest zbyt ogólne by móc się do tego ustosunkować. Bardzo proszę o szczegóły, odnośniki etc.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
[QUOTE=ART]gadaliśmy przez GG wczoraj i miałem wrażenie że piszesz zupełnie o czym innym - że masz uwagi co do tego że treść strony wypełnia całą szerokość dostępnego miejsca w przeglądarce. QUOTE]
zgadza sie, tak było w domu, treść strony (czy postu) wypełniała mi prawie pół monitora, zmniejszenie rozdzielczości na ekranie trochę to zmieniło ale nie w tym rzecz, żeby zmieniać wszystko;
przykład - strona główna, tematy dyskusji - wszystko jest tak duże że nie mam tytułów w jednym wersie tylko w dwóch (dopiero po zmniejszeniue rozdzielczości ekranu wszystko jest "w miarę" ok)
obecnie korzystająć z pc w pracy również jest podobnie
ps. aha, niesamowicie mnie korci aby zacząć klikać w te znaczki z wykrzyknikiemOstatnia zmiana dokonana przez becik; 2005-01-25, 11:28.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
ART, takie przestoje są niedopuszczalne w sobotnie wieczory
Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzDokładnie ,musiałem z Naczelnikiem gadać na GG
Comment
-
Comment