Zamykam Browar! Temat plotkarski :D

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kiszot
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🍼🍼
    • 2001.08
    • 8115

Wszedłem na Browar a tu takie niespodzianki.Ciężko sie przyzwyczaić no i połapac w tym wszystkim.
    Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
    1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D

Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
    Mein Schlesierland, mein Heimatland,
    So von Natur, Natur in alter Weise,
    Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
    Wir sehn uns wieder am Oderstrand.

Comment

• ART
      mAD'MINd
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2001.02
      • 23976

gdzie tego kwiatka uświadczyłeś?
      - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
      - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
      - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• ART
        mAD'MINd
        🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2001.02
        • 23976

plusik przy nicku oznacza że dany Użytkownik jest na Twojej liście "Kumpli".

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• JAckson
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          🍼🍼
          • 2004.05
          • 6123

Ale jazda

Po wczorajszej ciszy w eterze (tylko w pracy mam net i niedoczekałem planowanego wznowienia działania Browaru) dzisiaj zostałem powalony przez ogromne litery

Zaraz sprawdzę czy to da się zmienić, bo korzystam z przeglądarki w oknie wielkości 10x10cm Konspracja

Zdrowie ARTa
          MM961
          4:-)

Comment

• becik
            Generał Wszelkich Fermentacji
            🥛🥛🥛
            • 2002.07
            • 14999

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson
            dzisiaj zostałem powalony przez ogromne litery

Zaraz sprawdzę czy to da się zmienić, bo korzystam z przeglądarki w oknie wielkości 10x10cm
            czyli nie to u mnie tylko wielkość jest problemem, zmniejszyłem sobie ustawienie rozdzielczość monitora i jest lepiej, ale tylko na browarze, browar jest ok, inne strony zbyt male, więc problem, o ile to jest w ogóle problem nie tkwi w ustawieniach na własnym pc
            teraz wszytko tu jest wielkie, nie moze byc wprowdzona jakaś opcja zmniejszająca bez zmiany ustawień ekranu?

a czy nie moznna ustawić inną czcionką liter w "Dziale" do głównego tematu na stronie jak to było wcześniej? (były mniejsze)
            Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• pwolak
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2002.11
              • 176

Informacja o miejscu zamieszkania obok nazwy użytkownika była bardzo przydatna - byłbym wdzięczny za powrót do jej wyświetlania.

Comment

• becik
                🥛🥛🥛
                • 2002.07
                • 14999

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pwolak
                Informacja o miejscu zamieszkania obok nazwy użytkownika była bardzo przydatna - byłbym wdzięczny za powrót do jej wyświetlania.
                popieram

wracam jeszcze do działu kolekcjonerskiego i dodawania
                obecnie aby coś dodać trzeba wyszukać browar po nazwie (a nie po miejscowości co już jest jest dużym utrudnieniem - lub nie wiem jeszcze gdzie jest ta opcja), wchodzi sie na np etykiety z danego browaru a potem w informacje o browarze i dopiero później dodaj, wczęsniej był odnośnik w który jak się wchodziło to odsyłał w browary czynne i nieczynne, i mozna było wybrać dany browar albo po nazwie albo po miejścowości, czy nie może być odnośnik DODAJ umieszczony w jakimś centralnym widocznym miejscu na stronie ze wszystkimi kolektybiliami? nie ukrywam, że obecna forma jest (a raczej będzie) dość uciążliwa
                Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• ART
                  mAD'MINd
                  🥛🥛🥛🥛🥛
                  • 2001.02
                  • 23976

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik
                  popieram

wracam jeszcze do działu kolekcjonerskiego i dodawania
                  obecnie aby coś dodać trzeba wyszukać browar po nazwie (a nie po miejscowości co już jest jest dużym utrudnieniem - lub nie wiem jeszcze gdzie jest ta opcja), wchodzi sie na np etykiety z danego browaru a potem w informacje o browarze i dopiero później dodaj, wczęsniej był odnośnik w który jak się wchodziło to odsyłał w browary czynne i nieczynne, i mozna było wybrać dany browar albo po nazwie albo po miejścowości, czy nie może być odnośnik DODAJ umieszczony w jakimś centralnym widocznym miejscu na stronie ze wszystkimi kolektybiliami? nie ukrywam, że obecna forma jest (a raczej będzie) dość uciążliwa
                  przez GG chyba pisaliśmy wczoraj ze sobą, ale widać pisałem z kimś innym na razie opcja dodawania do Galerii i Kolekcjonerstwa a także ocen piw jest w aktualizacji i przez to nie jest dostępna.

Comment

• ART
                    mAD'MINd
                    🥛🥛🥛🥛🥛
                    • 2001.02
                    • 23976

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson
                    Ale jazda

Po wczorajszej ciszy w eterze (tylko w pracy mam net i niedoczekałem planowanego wznowienia działania Browaru) dzisiaj zostałem powalony przez ogromne litery

Zaraz sprawdzę czy to da się zmienić, bo korzystam z przeglądarki w oknie wielkości 10x10cm Konspracja

Zdrowie ARTa
                    a czy mogę w takich przypadkach prosić na PW informacje o przeglądarce i jej wersji, chciałbym mieć możliwość sprawdzenia o co chodzi.

Comment

• ART
                      mAD'MINd
                      🥛🥛🥛🥛🥛
                      • 2001.02
                      • 23976

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik
                      czyli nie to u mnie tylko wielkość jest problemem, zmniejszyłem sobie ustawienie rozdzielczość monitora i jest lepiej, ale tylko na browarze, browar jest ok, inne strony zbyt male, więc problem, o ile to jest w ogóle problem nie tkwi w ustawieniach na własnym pc
                      teraz wszytko tu jest wielkie, nie moze byc wprowdzona jakaś opcja zmniejszająca bez zmiany ustawień ekranu?

a czy nie moznna ustawić inną czcionką liter w "Dziale" do głównego tematu na stronie jak to było wcześniej? (były mniejsze)
                      gadaliśmy przez GG wczoraj i miałem wrażenie że piszesz zupełnie o czym innym - że masz uwagi co do tego że treść strony wypełnia całą szerokość dostępnego miejsca w przeglądarce.

Bardzo proszę dokładniej formułować swoje uwagi bo często nie mogę dojść do tego o co chodzi. szczególnie jak dostaję informację że WSZYSTKO jest wielkie, NIC mi nie chodzi, TEKSTY mi znikają - to wszystko jest zbyt ogólne by móc się do tego ustosunkować. Bardzo proszę o szczegóły, odnośniki etc.

Comment

• emes
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2003.08
                        • 4275

Jak już się wszystko ustabilizuje, to proponuję najciekawsze zgłoszenia błedów ze swojej adminowej skarbnicy PW, GG itp umieścić do działu humor

Comment

• becik
                          🥛🥛🥛
                          • 2002.07
                          • 14999

[QUOTE=ART]gadaliśmy przez GG wczoraj i miałem wrażenie że piszesz zupełnie o czym innym - że masz uwagi co do tego że treść strony wypełnia całą szerokość dostępnego miejsca w przeglądarce. QUOTE]

zgadza sie, tak było w domu, treść strony (czy postu) wypełniała mi prawie pół monitora, zmniejszenie rozdzielczości na ekranie trochę to zmieniło ale nie w tym rzecz, żeby zmieniać wszystko;
                          przykład - strona główna, tematy dyskusji - wszystko jest tak duże że nie mam tytułów w jednym wersie tylko w dwóch (dopiero po zmniejszeniue rozdzielczości ekranu wszystko jest "w miarę" ok)
                          obecnie korzystająć z pc w pracy również jest podobnie

ps. aha, niesamowicie mnie korci aby zacząć klikać w te znaczki z wykrzyknikiem
                          Ostatnia zmiana dokonana przez becik; 2005-01-25, 11:28.

Comment

• naczelnik
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2003.08
                            • 1884

ART, takie przestoje są niedopuszczalne w sobotnie wieczory
                            Popieram domowe browary!

Polakom gratulujemy naczelnika

Zamykam browar.
                            Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.

gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi

Comment

• Pogoniarz
                              † 1971-2015 Piwosz w Raju
                              • 2003.02
                              • 7971

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik
                              ART, takie przestoje są niedopuszczalne w sobotnie wieczory
                              Dokładnie ,musiałem z Naczelnikiem gadać na GG

Prawie jak Piwo
                              SZCZECIN

Comment

• garfunkel
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2005.04
                                • 1068

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz
                                Dokładnie ,musiałem z Naczelnikiem gadać na GG
                                A ja myślałam przez chwilę, że mi się komputer buntuje...a potem to już próby otworzenia strony doprowadzały mnie do szewskiej pasji, widzę jednak , że nie byłam samotna z tym problemem

Comment

Przetwarzanie...
                                X