W tym miejscu: http://www.browar.biz/forum/showthre...threadid=46745 zamieściłem informację o zbliżającym się zamknięciu kolejnego Browaru. Tutaj można w razie czego opisywać swoje obawy
Zamykam Browar! Temat plotkarski :D
Collapse
X
-
Zamykam Browar! Temat plotkarski :D
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
kurczaczek, Art, w kolejnej dobie mego uzależnienia mało mnie o atak serca nie przyprawiłeś! jak się czyta "stało się. zamykam browar" to się nawet Cyborgowi słabo robi
dobra, uspokoiłam się, ale dalej nie wiem - jak ja CAŁĄ NOC bez Browaru przeżyję (a do tego na przymusowej abstynencji...)
powodzenia w pracach i oby ze zmian było jak najwięcej zadowolonych Forumowiczów [bo wszystkich zadowolić sie nie da]
i zdrowia Twoim czytelnikomCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
hmmm, ale myślę że w poniedziałek rano będzie wszystko OK , bo co rano włącze
Comment
-
-
-
emes napisał(a)
Prorokuję lawinę narzekań osób przyzwyczajonych do starszej wersji serwisu- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
emes napisał(a)
Prorokuję lawinę narzekań osób przyzwyczajonych do starszej wersji serwisu
Comment
-
-
Małażonka napisał(a)
(...)
PS. Czy w "nowym wydaniu" Browaru będą działać banany?Małażonka napisał(a)
(...) to ja chcę, by on automatycznie poprawiał moje błędy!Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
grzech napisał(a)
A o co chodzi z tymi bananami?
Poproś ARTa niech Tobie da jednego
Był ostatnio na plantacji
Comment
-
Comment