Chyba powoli ART zaczyna coś działać .
Zamykam Browar! Temat plotkarski :D
Collapse
X
-
adam16 napisał(a)
Czyli dziś idziemy wcześnie spać. Bez Browaru, z samotnością w sieci nie da się walczyć. Oby jutro wszystko działało.
Arcie - POWODZENIA!Przemyski Browar Forteczny oraz wędzarnia
Comment
-
-
tak tak godzina zero nieubłagalnie zbliża się- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
adam16 napisał(a)
Bez Browaru, z samotnością w sieci nie da się walczyć.
Art> życzę owocnej nocy i obyśmy jutro mogli wrócić na odmienione łono Browaru (jak to pięknie brzmi!)
mam nadzieję, że mój system pozostanie kompatybilny z nowym Browarem i że prawdopodobieństwo inteligentych postów się zwiększy (a czy będzie opcja zmiany pejzażu?)Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Arcie nasz drogi, tez Cie bede duchowo wspieral i czekal z niecierpliwoscia co sie jutro otworzyLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Zaraz zamknięcie a w środku nadal prawie 80 osóbpozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
grzeber napisał(a)
Zaraz zamknięcie a w środku nadal prawie 80 osób
Comment
-
-
Będzie jakie ostrzeżenie specjalne/dodatkowe na 5/10 minut przed zamknięciem?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
o kurczaczek, ale napięcie! czy mam się wcześniej wylogować? czy system sam mnie wyrzuci? czy strona po odświeżeniu po prostu się nie znajdzie? istnie hitchcockowski wieczór, jak dla mnieCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
adam16 napisał(a)
Będzie jakie ostrzeżenie specjalne/dodatkowe na 5/10 minut przed zamknięciem?
3
2
1
THE END
cdn....
Comment
-
-
jeszcze tylko około 5 minut ... a potem?
poza tym przemawia również przez Cyborga ten nieszczęsny szczątek kobiecości - umieram z ciekawości! (tak, tak, do rymu wyszło...)
co to będzie? co to będzie?Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
-
niestety na razie klapa i wracamy do punktu wyjścia. za jakiś czas kolejna próba.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment