Udało mi się wejść. Ciekawe na jak długo
Zamykam Browar! Temat plotkarski :D
Collapse
X
-
warto przeczytać przynajmniej te kilka postów które pojawiły się wyżej, no może wystarczy przeczytac tylko ten z 9.23, żeby wiedzieć że nie ma nic nowego- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
To wszystko wina burzy magnetycznej , która przeszła przez Ziemię dziś w nocy.
Tak więc wyładowania na Słońcu wpływają na funkcjonowanie browaru.biz5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
czy dokładnie za tydzień - nie wiem. muszę zaliczyć cały proces jeszcze raz lokalnie i wyeliminować problemy, które uniemożliwiły dzisiejsze wprowadzenie nowej wersji. niestety w związku z przygotowanymi zmianami oraz przy obecnym rozmiarze Browar.biz nie jest to już tylko wgranie nowych plików na serwer...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
TomX napisał(a)
Jedyną zmianą jaką ja zauważyłem jest "odchudzenie" ramki z logowaniem.
czy ktoś to jeszcze zauważył
Comment
-
-
TomX napisał(a)
Jedyną zmianą jaką ja zauważyłem jest "odchudzenie" ramki z logowaniem.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
ART napisał(a)
ok, ja już odpadam
Nasuwa sie pytanie czy aby na pewno miałeś ze sobą aparatPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
Comment