Sklep Browaru

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • clarq
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2003.09
    • 187

Sklep Browaru

Sklep browaru chyba umarł śmiercią naturalną Forumowiczów przybywa, a nie mają gdzie się zaopatrzać w gadżety (np. koszulki (typ z 2003 roku)). Mam nadzieje, że jak ART wprowadzi te zmiany na forum to zajmie się reanimacją sklepu browaru. Jedynie Marcopolok robi kufle i chwała mu za to. Trzeba ich zdrowie wypić
    -------------------
    Grupie Żywiec mówie stanowcze NIE!
    Guinnessowi i innym ALE mówie stanowczo TAK!
    Smacznym piwom (także jasnym) mówie TAK.
  • peter_1000
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2003.05
    • 583

To byś zdrowie Marcopoloka wypił a nie jego kufli
    Przemyski Browar Forteczny oraz wędzarnia

Comment

• clarq
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2003.09
      • 187

peter_1000 napisał(a)
      To byś zdrowie Marcopoloka wypił a nie jego kufli
      Przecież ja pije jego zdrowie, a nie jego kufli. Źle mnie zrozumiałeś. Nie jestem aż takim materialistą.
      -------------------
      Grupie Żywiec mówie stanowcze NIE!
      Guinnessowi i innym ALE mówie stanowczo TAK!
      Smacznym piwom (także jasnym) mówie TAK.

Comment

• e-prezes
        Generał Wszelkich Fermentacji
        🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2002.05
        • 19306

T-shirty

Przychylam się do rozszerzenia oferty (a przynajmniej jej odświeżenia). T-shirty mają to do siebie, że się zużywają i dobrze byłoby mieć jakieś nowe.

Comment

Related Topics

Collapse

• etman
          Drożdże suche z WHC Labs
          etman
          Fermentum Mobile odeszło na razie w niebyt, ale Filip pozostaje w drożdżowych klimatach.

Za jego sprawą mamy w sklepie parę fajnych suszonych szczepów do dyspozycji z Irlandzkiego WHC Lab:

WHC Lab Low Rider - Session Low Attenuating Yeast - 11 g | Sklep Centrum Piwowarstwa...
          2025-03-01, 17:31
        • dadek
          Karlštejn 109, 1.Karlštejnský mikropivovar
          dadek
          Karlštejn to jeden z najbardziej znanych i odwiedzanych przez turystów zamków w Czechach. Podążają oni ku niemu w górę wzdłuż Budňanského potoku jedyną główną ulicą miasteczka pełną knajpek, restauracji i sklepików z pamiątkami. W jednym z nich w połowie 2020 roku oficjalnie zaczął...
          2022-10-02, 23:04
        • dadek
          Vojkovice 252, Pivovar Koníček
          dadek
          Koníček to już mało powiedziane bo wyrosło już z niego spore konisko. 2.06.2006 roku sládek Mojmír Velký uwarzył swoją pierwszą warkę Ryzáka 11° o objętości 250 l w browarku odległym o 1,5 km od centrum Vojkovic. Tak zaczęła się historia, po pięciu tygodniach piwo można było...
          2023-11-22, 06:14
        • JasneCiemne
          Zielona Góra, ul. Zacisze 20, Jasne i CIemne - Sklep z lanym piwem
          JasneCiemne
          W Zielonej Górze przy ulicy Zacisze 20 znajduje się sklep "Jasne i Ciemne", który specjalizuje się w sprzedaży lanego piwa z beczki do butelki PET. W asortymencie sklepu dostępne są różnorodne rodzaje piw, w tym czeskie, niemieckie i polskie. Oprócz piw, klientów przyciągają również...
          2024-05-09, 23:24
        • otvirak
          prośba o identyfikację kufli
          otvirak
          Witajcie!
          mam prośbę o identyfikację tych kufli. Oba z "wykopalisk", bardzo ciężkie, grube szkło (ścianki jakieś 2-3 mm), na dnie symbol VH, oba mają znaki wskazujące na poziom 0,5 litra. To jakieś knajpiane? Czysta ciekawość, z góry dziękuję
          ...
          2024-08-05, 20:59
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...