Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
U mnie na laptopie chodzi wyjątkowo wolno (literki pojawiają się z opoźnieniem do 1 sekundy !). Pewnie to wina sprzętu, bo stary i słaby, ale na poprzednim oprogramowaniu tego nie było. Jeśli to ma tak działać, to bardzo mi się nie podoba. Proszę jakąś chudą wersję serwisu.
Wszelkie rzeczy które nie działają - a pewnie jest tego sporo -
baaaaaardzo proszę zgłaszać tutaj : http://www.browar.biz/forum/vbugs.php ( jeśli działa )
Jeszcze raz BARDZO proszę błędy zgłaszać nie w tym temacie a w miejscu specjalnie stworzonym do obsługi błędów:
U mnie na laptopie chodzi wyjątkowo wolno (literki pojawiają się z opoźnieniem do 1 sekundy !). Pewnie to wina sprzętu, bo stary i słaby, ale na poprzednim oprogramowaniu tego nie było. Jeśli to ma tak działać, to bardzo mi się nie podoba. Proszę jakąś chudą wersję serwisu.
a co dokładnie masz myśli, że literki pojawiają się z opóźnieniem? które? gdzie?
Chodzi o wpisywany tekst. Ponadto bardzo powoli i skokowo przesuwa się cały ekran. Powyłaczałem już chyba wszystkie ozdobniki i nadal to jest. Dane z szybkości transmisji są przeciętne.
Czy ktoś potrafi mi wyjaśnić o co chodzi z okienkiem "Podobne wątki" pojawiającym się pod dyskusją na forum?? Nie potrafię "załapać" podobieństwa do czytanej dyskusji.
Comment