Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sven
Gdy coś nie działa w "nowym" Browarze...
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Nie mogę wprowadzić nic dio dziennika piwnego.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
jesteście na 100% pewni co do nieprawidłowego działania DP? wprowadzałem / edytowałem / usuwałem dane bez najmniejszego kłopotu.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Brakuje opcji 'przeczytane' po wyszukaniu wszystkich nowych postów.
Comment
-
-
U mnie na laptopie chodzi wyjątkowo wolno (literki pojawiają się z opoźnieniem do 1 sekundy !). Pewnie to wina sprzętu, bo stary i słaby, ale na poprzednim oprogramowaniu tego nie było. Jeśli to ma tak działać, to bardzo mi się nie podoba. Proszę jakąś chudą wersję serwisu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteoBrakuje opcji 'przeczytane' po wyszukaniu wszystkich nowych postów.
DP działa u mnie jak na razie bez zarzutu, ale nie testowałem wszystkich funkcji. Dokonywałem zwyczajnych
wpisów.
Nie wiem jak zmniejszyć czcionkę czytanego forumMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTWszelkie rzeczy które nie działają - a pewnie jest tego sporo -
baaaaaardzo proszę zgłaszać tutaj :
http://www.browar.biz/forum/vbugs.php ( jeśli działa )
Jeszcze raz BARDZO proszę błędy zgłaszać nie w tym temacie a w miejscu specjalnie stworzonym do obsługi błędów:
http://www.browar.biz/forum/vbugs.php
może jest jeszcze nieco siermiężne w obsłudze, ale tak zgłaszane błędy jestem w stanie poprawiać na bieżąco!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuU mnie na laptopie chodzi wyjątkowo wolno (literki pojawiają się z opoźnieniem do 1 sekundy !). Pewnie to wina sprzętu, bo stary i słaby, ale na poprzednim oprogramowaniu tego nie było. Jeśli to ma tak działać, to bardzo mi się nie podoba. Proszę jakąś chudą wersję serwisu.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
to jest na razie testowane. ale wychodzą z tego jeszcze bzdury.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment