w opcjach ustaw sobie "Interfejs redagowania wiadomości" na "Prosty" - powinno być szybciej z wpisywanie wiadomości.
Gdy coś nie działa w "nowym" Browarze...
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTa widzisz innych Użytkowników na liście, którzy nie powinni być widoczni?-------------------
Grupie Żywiec mówie stanowcze NIE!
Guinnessowi i innym ALE mówie stanowczo TAK!
Smacznym piwom (także jasnym) mówie TAK.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika clarqnie moge tego sprawdzić, ponieważ nie wiem kogo nie powinno być widać. natomiast ja sam widze siebie na liście.
wszystko gra sam siebie widzisz na liście, ale inni Ciebie nie widzą. chyba że są wszechwidzącym adminem- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
A co to za "zdjęcie w profilu"? Dodałem sobie coś takiego na próbę, ale chyba nie działa.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16A co to za "zdjęcie w profilu"? Dodałem sobie coś takiego na próbę, ale chyba nie działa.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotNie mogę wprowadzić nic dio dziennika piwnego.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
może brak komunikatu o wprowadzeniu/edycji danych wprowadziło nieco zamieszania.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Co to za żałoba na liście obecnych na Forum przy niektórych nickach?
Wczoraj miałem krzyżyk przy kangurze, teraz koło Marusi.
Piwa to bym rozumiał, ale krzyżyki?
Ja na nich krzyżyka jeszcze nie położyłem.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Czyżby to ludzie z listy kumpli?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Ahumbo, to jest znaczek, że masz mnie na liście kumpli. Nie krzyżyk, tylko plusik
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuA można zrobić listę wrogów? Byłbym pierwszy.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuA można zrobić listę wrogów? Byłbym pierwszy.
Krzysiu, napij się , a ja za ten czas poszukam pewnego magicznego linka i Ci prześlę na ukojenie Twego sercaCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
Comment