Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik
Gdy coś nie działa w "nowym" Browarze...
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyJa też się zgadzam.
A co do "Top 15", to nie obraź się, Pogoniarzu , ale teraz możesz sortować użytkowników wg ilości postów (w nagłówku tabelki), więc jest od razu "Top 30"...
A z nowości (chyba, że było już wcześniej, a ja jestem niekumaty i ślepawy) podoba mi się "Lista obecności" - czyli kto, gdzie i co robi. "Permanentna inwigilacja"...
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CzapayewMoże się czepiam, może nie jest to temat do "działa-nie działa", ale...
Nie podoba mi się działanie wyszukiwarki. Kiedyś, gdy wpisywałem np. "prasówka styczeń", pokaztwały mi się trzy posty, zawierające owe słowa. Teraz - mnóstwo, z czego temat "prasówka styczeń 2005" na miejscu dwudziestym, po "przychylności browarów" i "pogodzie dla piwosza". Nie jestem więc powyższym zachwycony.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTwszystko gra sam siebie widzisz na liście, ale inni Ciebie nie widzą.-------------------
Grupie Żywiec mówie stanowcze NIE!
Guinnessowi i innym ALE mówie stanowczo TAK!
Smacznym piwom (także jasnym) mówie TAK.
Comment
-
-
-
Auto-FCJP
[QUOTE=Marusia]A ja zdecydowanie jestem niezadowolona z brakiem miejscowości QUOTE]
Dziękuję wszystkim, którzy mnie cytowali za nie wytykanie mi powyższej inetersującej konstrukcji, miałam na myśli oczywiście "niezadowolenie z braku", a nie z "brakiem"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonNie wiem jak zmniejszyć czcionkę czytanego forumMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuCzy ramki pt. szybka odpowiedź, zasady i podobne wątki można całkowicie wyłączyć? Jak dla mnie są one całkowicie zbędne.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Zima zmusiła mnie do powrotu na chwilę do biura i browaru a tu takie zmiany! Nowy wygląd całkiem przyjemny, ewentualne braki może zauważę jak dokładniej "przebadam" zawartość, jednakże przyłączam sie do licznej grupy postulujących o powrót lokalizacji przy nicku wypowiadającego.
Comment
-
-
prawdopodobnie do jutra uporam się też z tym.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment