Gdy coś nie działa w "nowym" Browarze...

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Krzysiu
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2001.02
    • 14936

Moja droga, byłbym pierwszy na wszystkich takich listach

Dzisiaj działa troche lepiej, ale nie mogę się przyzwyczaić. Koniecznie stara wersja biurowa!
    Ostatnia zmiana dokonana przez Krzysiu; 2005-01-26, 15:03.

Comment

• mjp
      † 1963-2021 Piwosz i fajczarz w raju
      • 2004.02
      • 954

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu
      Megaloman.....
      Maciek
      Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)

Comment

• mjp
        † 1963-2021 Piwosz i fajczarz w raju
        • 2004.02
        • 954

Takich kilka luźnych uwag:
        1). Nie jestem premium użytkownikiem, a mogę włączyć i wyłączyć pojawianie się reklam (przynajmniej w opcjach, bo reklam chyba jeszcze nie ma).
        2). Brakuje i to bardzo, przycisku przeczytane.
        3). Wczoraj mogłem się bez problemu wylogować z browaru, dzisiaj nie bardzo. Klikam czerwoną strzałkę, niby pyta czy wylogować i pokazuje stronkę z opcjami, ale jak wybieram link www.browar.biz, to mnie wpuszcza bez zbędznych pytań. Tyle, że listy oznacza jako przeczytane.
        Maciek
        Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)

Comment

• cyborg_marcel
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2003.03
          • 3467

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu
          chcesz powiedzieć, że byłbyś pierwszy również na liście kumpli z tego, co mi wiadomo - kolejność alfabetyczna obowiązuje!
          a swoją drogą, to może Art wprowadzi specjalną opcję kwarantanny dla niektórych, coby mogli korzystać ze starego interfejsu i tylko od czasu do czasu sprawdzać, co tam w nowej słychać
          Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• adam16
            Pułkownik Chmielowy Ekspert
            • 2001.02
            • 9865

[QUOTE=

Dzisiaj działa troche lepiej, ale nie mogę się przyzwyczaić. Koniecznie stara wersja biurowa![/QUOTE]

Także optuję za wersją biurową. Do nowej "szaty" ciągle jakoś nie mogę się przekonać. Ale wreszcie chyba się orientuję w obecnej "geografii"
            Browar Hajduki.
            adam16@browar.biz
            Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• ART
              mAD'MINd
              🥛🥛🥛🥛🥛
              • 2001.02
              • 23985

Proszę zgłaszać błędy tam gdzie o to prosiłem. trudno znaleźć tutaj wołanie o pomoc.

co do reklam - to jest podpucha. można zmienić ustawienie ale jak się nie jest PU to nic to nie da możesz sprawdzić na głónej stronie.
              - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
              - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
              - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Czapayew
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2002.10
                • 1966

Może się czepiam, może nie jest to temat do "działa-nie działa", ale...
                Nie podoba mi się działanie wyszukiwarki. Kiedyś, gdy wpisywałem np. "prasówka styczeń", pokaztwały mi się trzy posty, zawierające owe słowa. Teraz - mnóstwo, z czego temat "prasówka styczeń 2005" na miejscu dwudziestym, po "przychylności browarów" i "pogodzie dla piwosza". Nie jestem więc powyższym zachwycony.
                "W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"

www.zamkoszlaki.com
                www.piwnekapsle.net

Comment

• Marusia
                  Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                  🍼🍼
                  • 2001.02
                  • 20221

A ja zdecydowanie jestem niezadowolona z brakiem miejscowości przy nicku forumowicza, od razu trza profil odpalać, żeby się czegoś dowiedzieć
                  www.warsztatpiwowarski.pl
                  www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• peter_1000
                    Kapitan Lagerowej Marynarki
                    • 2003.05
                    • 583

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
                    A ja zdecydowanie jestem niezadowolona z brakiem miejscowości przy nicku forumowicza, od razu trza profil odpalać, żeby się czegoś dowiedzieć
                    Przyłączam się do powyższego niezadowolenia. Taka informacja powinna być.
                    Mam jeszcze pytanie, kiedy będzie można zamieszczać recenzje piwa wraz z oceną?
                    Przemyski Browar Forteczny oraz wędzarnia

Comment

• Pogoniarz
                      † 1971-2015 Piwosz w Raju
                      • 2003.02
                      • 7971

Zgadzam się w pełnej rozciągłości i nie ma Top 15...chyba,że ja niekumaty jestem i ślepawy przy okazji

Prawie jak Piwo
                      SZCZECIN

Comment

• Wujcio_Shaggy
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2004.01
                        • 4628

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz
                        Zgadzam się w pełnej rozciągłości i nie ma Top 15...chyba,że ja niekumaty jestem i ślepawy przy okazji
                        Ja też się zgadzam.
                        A co do "Top 15", to nie obraź się, Pogoniarzu , ale teraz możesz sortować użytkowników wg ilości postów (w nagłówku tabelki), więc jest od razu "Top 30"...

A z nowości (chyba, że było już wcześniej, a ja jestem niekumaty i ślepawy) podoba mi się "Lista obecności" - czyli kto, gdzie i co robi. "Permanentna inwigilacja"...

Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)

@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet

Comment

• arzy
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2002.06
                          • 2814

Jestem za tym, aby miejscowośc wróciła na pierwszy plan.
                          Jak będzie nas więcej to Wielebny ART może coś poradzi
                          "Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"

Bractwo Piwne
                          Skład Piwa
                          Piszę poprawnie po polsku!

Comment

• Latarnik
                            Premium Lamplighter
                            🥛🥛🥛🥛
                            • 2004.06
                            • 5035

Popieram! Miejscowość powinna wrócić na pierwszy plan.
                            5470 kapsli z wypitych piw
                            874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
                            "Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
                            https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
                            Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
                            https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna

Comment

• grzeber
                              Major Piwnych Rewolucji
                              🥛🥛🥛
                              • 2002.05
                              • 2891

Nie wiem czy to dobry temat na takie propozycje ale wg mnie ramki do dodawania komentarzy w działach Galeria i Kolekcjonerstwo lepiej by wyglądały poniżej już dodanych komentarzy a nie tak ni w 5, ni w 9 pomiędzy opisem a opiniami innych .

Myślę też, że przydałoby się wrzucić tegoroczne zapowiedziane giełdy do działu Wydarzenia.
                              pozdrawiam
                              www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej

Comment

• ART
                                mAD'MINd
                                🥛🥛🥛🥛🥛
                                • 2001.02
                                • 23985

A czy Koleżeństwo kurka umie czytać? braki i błędy prosiłem zgłaszać gdzie indziej. trudno mi śledzić co komu brakuje lub nie chodzi jak należy gdy jest to przemieszane z niezbyt konkretnymi komentarzami.

Pisałem jeszcze przed zmianami że najpierw będzie to przejściowa wersja serwisu - pewnie też nikomu się nie chciało zerknąć do tego. Sprawy będę układać w ciągu następnych tygodni więc proszę zgłaszać błędy i uchybienia w odpowiednim miejscu - link jest m.in. w pierwszym poście. Dziękuję.

uff już mi lepiej :P
                                - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                                - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                                - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

Przetwarzanie...
                                X