no muszę napisać, że jestem pod wrażeniem nowej strony premiumowej - czytelna, szczególowa i w ogóle dziękuję
Zieloni
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AudiKiedyś ktoś pisał o jakiejś grze dla Premium ?
No przecież jest taka gra dla Premium - przelew sie nazywa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyJa zdobyłem w niej 60 punktów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaŁe, też mi wynik - ja już mam 120,Ostatnia zmiana dokonana przez Audi; 2005-02-14, 23:29.
Comment
-
-
jeszcze pięćset lat i cos się wykluje- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Mogę się mylić ale zieloni obecnie w większości
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PepekMogę się mylić ale zieloni obecnie w większości
ostatnio przyszedł do mnie przelew od nieznanej mi osoby za Premierowanie (przynajmniej nie kojarzę z danych osobowych na przelewie) - co prawda miło tak otrzymywać $$$ ale bardzo bym prosił o kontakt na PW w tej sprawie osobę najbardziej zainteresowaną.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Właśnie przeczytałem info ARTa o konieczności zakupu nowego sprzętu, niezbędnego do działania browar.biz i z ciekawości kliknąłem ilu jest Premiumow.
Niestety ich (nasza) liczba jest mniej więcej stała od kilku lat, i to mnie bardzo niepokoi, wiem , ze przybywają nowi ale dlaczego starzy nie przedłużają swojego zielonego członkostwa?
Co trzeba zmienić by zwiększyć atrakcyjność bycia Premiumem?5470 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Ja wychodzę z założenia że musze wspierać coś tak dla mnie interesującego jak browar.biz i myślę że robiłbym to nawet bez dodatkowych korzyści w postaci opcji dla premium. Korzystam z info na browarze więc mogę dołożyć swoją cegiełkę tym bardziej że opłaty są niskie. Dla kogoś kto (niekoniecznie mówię tu o sobie) wydaje sporo pieniędzy na piwowarstwo domowe, kolekcjonerstwo, jeżdżenie po browarach, giełdach itp czy kupuje wciąż nowe piwa jest to wydatek mały. Szczególnie w takim cięzkim okresie jaki się zbliża dla Browar.biz nie zastanawiałbym się i wpłaciłbym nawet jeśłi miałaby to być jednorazowa wpłata.
Comment
-
-
Zielonych jest jak na warunki krajowe całkiem sporo i dziękuję Wam za okazywane rokrocznie wsparcie!
Trochę osób przyłączyło się do Zielonych w momencie gdy były spore zniżki na produkty piwowarskodomowe w sklepiku. Po stopnieniu zniżek i część z Zielonych odpłynęła. Ale część pozostała mimo wszystko, co bardzo mnie cieszy
Oczywiście skłamałbym twierdząc że nie chciałbym żeby wspierających było więcej.
Wtedy człek i spokojniej by w przyszłość BrowarBizową patrzył. W tym roku właściwie ważyć (warzyć ) będzie się los całego przedsięwzięcia, bo niestety jeśli nie będę w stanie utrzymać siebie z BrowarBizu to trzeba będzie poszukać etatu a BrowarBiz zejdzie niestety na dalszy plan, bo latek przybywa a chęć dokładania do interesu maleje
Dzięki za przychylność- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Może czas pomyśleć o tym, żeby większa część kontentu była dostępna odpłatnie? Np. wrzucanie określonego rodzaju zdjęć, swobodne buszowanie po kolekcjonerstwie.
Ponadto, może dałoby się zaproponować części browarów swoisty monitoring dotyczących ich wpisów?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziMyślałeś może o udostępnianiu małym browarom gotowej platformy do sprzedaży piwa w sieci?
Comment
-
Comment