Ktoś wie jak teraz wygląda sprawa? Gdzie najniższe koszty?
Przelew Pieniazköw za Granice
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziKtoś wie jak teraz wygląda sprawa? Gdzie najniższe koszty?pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziKtoś wie jak teraz wygląda sprawa? Gdzie najniższe koszty?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoreck Wyświetlenie odpowiedziJa płacę za pośrednictwem PayPalGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Polecam TransferWise. Za zarejestrowanie się z polecenia pierwszy przelew jest po kursie średnim i bez żadnych kosztów. Normalnie koszty też są niewielkie (w granicach 0,5%) i obchodzi się wszystkie opłaty za przelew międzynarodowy.
Comment
-
-
Normalny przelew w UE kosztuje jakieś 5 złotych. Nie działa?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziNormalny przelew w UE kosztuje jakieś 5 złotych. Nie działa?pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziKtoś wie jak teraz wygląda sprawa? Gdzie najniższe koszty?
Comment
-
-
Pewnie jeszcze niestety nie ma tak u nas ale w jednym z kilku banków irlandzkich (a może i we wszystkich) przelewy online dla posiadaczy konta są całkowicie bezpłatne i, przynajmniej na podstawie menu z rozwijanego okienka widzę tam możliwość transferu do chyba wszystkich krajów świata. Ja póki co puszczałem transfery jedynie do krajów z EUR i PLN i w przypadku złotówek przeliczanie waluty też nie jest banksterskie, myślę że może nie więcej niż 10c różnicy do oficjalnego kursu. Kasa jedynie nie idzie błyskawicznie jak być może w systemach o których piszecie i zajmuje 3 dni robocze powiedzmy w przypadku krajów europejskich ale mi w sumie się nie spieszy. Do egzotyki nie wysyłałem.
Wiem że piszemy tu o przelewach z Polski ale jakoś tak dodałem.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
Comment