Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauer
Plebiscyt Browar.biz - Piwo roku 2004 - Komentarze i uwagi
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pinio74Hmmm, plebiscyt został zakończony, a ja chciałbym zobaczyć jak głosowałem. Czy to jest jeszcze możliwe?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTNie napisałem że liczenie będzie tyle trwało. Ale dobrze złośliwcze - wyniki będą opublikowane wcześniej - dla PremiumUżytkowników- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTbez mojej ingerencji - nie jest. jesli Ci bardzo zależy bo np. pamięć już nie ta - to proszę o PW.
A chodziło mi o głosowanie na portery, tak długo się wahałem co na 1 miejscu, że w końcu jak chciałem sobie przypomnieć, to nie mogłem. Zachciało się, kurka, 3 miejsc w plebiscycie dla porterówBIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauerA taką miałem ochotę się pokorumpować ...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyTrzeba się było nie wychylać przed szereg... Przecież potencjalni korumpanci domyśliliby się, że trzeba wysyłać PW...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauerAle musiałem się wychylić, żeby wiedzieli, że mają wysyłać akurat do mnie ...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
STOP korupcji!
niestety przez wrodzoną fajtłapowatość, chcąc posortować wyniki plebiscytu skasowała mi się zawartość tabeli w bazie danych. bardzo mi przykro. Ale, następny plebiscyt już za mniej niz rok. Mam nadzieję- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Skoro mamy dziś Prima Aprilis i ART może sobie pozwolić na takie żarty , to ja przeanalizuję jego wypowiedź.
Otóż ART ma bardzo fajtłapowatą zawartość tabeli w bazie danych, która chcąc posortować wyniki, skasowała się. To Ci pech
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTSTOP korupcji!
niestety przez wrodzoną fajtłapowatość, chcąc posortować wyniki plebiscytu skasowała mi się zawartość tabeli w bazie danych. bardzo mi przykro. Ale, następny plebiscyt już za mniej niz rok. Mam nadzieję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTSTOP korupcji!
niestety przez wrodzoną fajtłapowatość, chcąc posortować wyniki plebiscytu skasowała mi się zawartość tabeli w bazie danych. bardzo mi przykro. Ale, następny plebiscyt już za mniej niz rok. Mam nadzieję
Comment
-
-
Na szczęście udało się ją (częściowo) odzyskać starym hakerskim sposobem. Nie ukrywam, że wyniki nie są zaskakujące.
Piwa jasne (pils/lager) - do 13°
1. Tyskie Gronie - 995 pkt.
2. Lech Premium - 597 pkt.
3. Żywiec Full Light - 199 pkt.
Na pozostałe piwa w tej kategorii nie głosowano. Głosy oddało 199 użytkowników.
Piwa jasne mocne - pow. 13°
1. Warka Strong - 995 pkt.
2. Dębowe Mocne - 597 pkt.
3. Okocim Mocne - 199 pkt.
Na pozostałe piwa w tej kategorii nie głosowano. Głosy oddało 199 użytkowników.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment