e, tam...
Plebiscyt Browar.biz - Piwo roku 2004 - Komentarze i uwagi
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaPlebiscyt jest na rok 2004 i tylko piwa, które smakowały mi w zeszłym roku mogą ze sobą "zawodniczyć". Nie przeszkadza mi to jednak, w zakamarkach pamięci tworzyć "zestaw" na plebiscyt 2005 (bo mam nadzieję, że taki się odbędzie)BIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
tu za mało tego tam za dużo tego ege bege trele morele. mamy naprawdę najlepszych na świecie specjalistów od narzekania
a poza tym FCJP - dopóki ;D- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
przejrzałem temat Broka Sambora i stwierdzam jednak - że pozostanie tak jak jest - od ponad dwóch lat Sambor występuje tylko jako Export i w tym samym temacie był od wtedy opisywany - a może się mylę i teraz Sambora można dostać w wersji "nieeksportowej"?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumZiomku jeżeli chcesz mnie obrażać to jeszcze musisz poćwiczyć - nie tacy próbowali.
NIe mam zamiaru tutaj przepisywać całych rozdziałów książek których Tobie się nie chce przeczytać. Jeżeli chcesz dalej pozostawać piwnym ignorantem to niech tak zostanie. Na zdrowie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaZiomek - ostrzeżenie - jeszcze jeden taki nieuzasadniony atak i będziesz mial kłopoty. Proszę wypowiadać sie na temat, a przepychanki to na PW. Jak wstałeś lewą nogą, to nie siadaj do kompa
Grzecznie się zapytałem !
...kolejny raz...
Bo dla mnie punkt wyjścia dla takich " akcji " to :
- piwa lekkie do 11* Blg
- piwa pełne do 15* Blg
- piwa mocne do 22* Blg
W /g norm za roku 1995 i 2000...
Zapytałem i nikt nie potrafił mi grzecznie odpowiedzieć
A inne to ...
Comment
-
-
to jest teoria, która z praktycznego względu jest nie do wykonania na skalę ogólnopolską, gdyż większość browarów nie podaje zawartości ekstraktu w swoich piwach. 13 BLG jest najbezpieczniejszym podziałem na piwa jasne mocne i jasne pełne/lekkie/stołowe.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2Bo dla mnie punkt wyjścia dla takich " akcji " to :
- piwa lekkie do 11* Blg
- piwa pełne do 15* Blg
- piwa mocne do 22* Blg
Piwo mocne do 22 procent to zarówno piwo jasne jak i piwo ciemne, wśród ciemnych kożlak czy porter, więc jak mozna min. 3 różne gatunki piwa mające zupełnie inny smak i proces warzenia wrzucić do jednego wora?
Jako jeden kategorie oceniałbyś portera i np Imperatora z Jabłonowa?
NiedoczekanieGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
uważam, że 20% umocowanych administracyjnie do głosowania to całkiem niezły wynik.
spójrz np. jaka frekwencja była w takim Gorzowie bodajże, w dużo ważniejszej jak by nie było sprawie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
dla Ciebie 200 głosujących to mało, dla mnie to sporo.
200 osób które wzięło udział w ubiegłym roku to ok. 20% całej grupy Browarowiczów która mogła głosować. jeśli nie jest to dla Ciebie zrozumiałe proszę o PW.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTto jest teoria, która z praktycznego względu jest nie do wykonania na skalę ogólnopolską, gdyż większość browarów nie podaje zawartości ekstraktu w swoich piwach. 13 BLG jest najbezpieczniejszym podziałem na piwa jasne mocne i jasne pełne/lekkie/stołowe.
Umawiamy się i oceniamy.
Dziękuję.
Comment
-
Comment