Schowany za tarcza przeciwbananowa dolaczam sie niesmialo do grupy nacisku za glosowaniem na 3 portery. Jak mowi stare przyslowie pszczol, kropla drazy kamien
ja nie wiem co mam z Rybnikiem poczynić. Ostatnio okazało się że Rybnik od dość długiego czasu już nie warzył ze względu na "przerwę technologiczną" która trwa od nie wiadomo kiedy...
Dooodać, mości ARTcie, doodać . Przy okazji wylatuje też "Hermann Mueller". Nie, żebym chciał na niego głosować, ale jak widać są zwolennicy. A piwka te były do dostania wiosną/latem tego roku np. w Tychach.
Ostatnia zmiana dokonana przez Czapayew; 2005-03-04, 07:53.
"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
ok, ale czy były to piwa na pewno z Rybnika a nie ze Strzelca? (pomijam napisy na etykiecie, bo piwa oznaczone jako pochodzące z Rybnika pojawiały się także wtedy gdy wiadomo było że Rybnik nie warzy - tak więc na tym nie można w ogóle polegać )
Drogi Arcie , a może by się dało chociaż dwa porterki wybierać ?
Myślę, że znacząca większość browarowiczów chętnie skorzystała by z możliwości głosowania na drugiego porterka.
No tak, wobec mnie stosuje się tylko represje w postaci braku odpowiedzi w temacie: Noteckie - Proletaryat. Czy nie jest to jedno i to samo piwo? A twedy dlaczego wystepuję na liście w dwóch postaciach co rozdrabnia głosy.
Ostatnia zmiana dokonana przez zythum; 2005-03-04, 10:29.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
W środkowej części północnej Islandii - w osadzie liczącej ledwie stu kilku mieszkańców - powstał pierwszy w tym kraju (o surowym klimacie) mikrobrowar.
Árskógssandur (zamiennie: Litli-Árskógssandur) to niewielka miejscowość na zachodnim wybrzeżu najdłuższego (około 60 km długości...
Najpierw trend był taki, że portery poniżej 20% ekstr. to prawie obciach, teraz z robi się podobnie.
Nie wiem czemu, bo to piwo ma być jednak pijalne, a ten ekstrakt wpływa na cenę...
Comment