Schowany za tarcza przeciwbananowa dolaczam sie niesmialo do grupy nacisku za glosowaniem na 3 portery. Jak mowi stare przyslowie pszczol, kropla drazy kamien
Plebiscyt Browar.biz - Piwo roku 2004 - Komentarze i uwagi
Collapse
X
-
Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
-
-
A ja albo muszę wymienić okulary albo nie ma koźlaka z JurandaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaA ja albo muszę wymienić okulary albo nie ma koźlaka z JurandaTomasz
"Sleeping makes me hungry. And eating makes me sleepy. Life is good." Garfield, 11 lipca 1991 r.
Comment
-
-
ja nie wiem co mam z Rybnikiem poczynić. Ostatnio okazało się że Rybnik od dość długiego czasu już nie warzył ze względu na "przerwę technologiczną" która trwa od nie wiadomo kiedy...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Rybnik
Dooodać, mości ARTcie, doodać . Przy okazji wylatuje też "Hermann Mueller". Nie, żebym chciał na niego głosować, ale jak widać są zwolennicy. A piwka te były do dostania wiosną/latem tego roku np. w Tychach.Last edited by Czapayew; 2005-03-04, 07:53."W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
Comment
-
-
ok, ale czy były to piwa na pewno z Rybnika a nie ze Strzelca? (pomijam napisy na etykiecie, bo piwa oznaczone jako pochodzące z Rybnika pojawiały się także wtedy gdy wiadomo było że Rybnik nie warzy - tak więc na tym nie można w ogóle polegać )- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
widocznie nic w tej sprawie się nie zmieniło- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
No tak, wobec mnie stosuje się tylko represje w postaci braku odpowiedzi w temacie: Noteckie - Proletaryat. Czy nie jest to jedno i to samo piwo? A twedy dlaczego wystepuję na liście w dwóch postaciach co rozdrabnia głosy.Last edited by zythum; 2005-03-04, 10:29.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
taka była wola browaru, że wypuścił takie cuda na kiju. Ja nie podejmę się ustalania co jest tym samym piwem pod inną nazwą a co nie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment