Plebiscyt jest na rok 2004 i tylko piwa, które smakowały mi w zeszłym roku mogą ze sobą "zawodniczyć". Nie przeszkadza mi to jednak, w zakamarkach pamięci tworzyć "zestaw" na plebiscyt 2005 (bo mam nadzieję, że taki się odbędzie)
Plebiscyt Browar.biz - Piwo roku 2004 - Komentarze i uwagi
Collapse
X
-
Jeżeli piwo roku 2004 to biorę pod uwagę piwo pite w 2004.
Chociaż przyznam, że chciałem na siłę podciągnąć piwo pite już w 2005 tłumacząc to wyprodukowaniem tego piwa w 2004.
Jednak uczciwie wybrałem tylko piwa pite w 2004
To oczywiście moje subiektywne podejście to tematuMM961
4:-)
Comment
-
-
powinniśmy traktować jako różne piwa, ale nikt nie założył nowego tematu w Piwo- Konkretnie, a ja to przegapiłem... zaraz dodam mozliwość wyboru i tego piwa.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
potraktuj to jako granicę umowną- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pinio74Mam pytanie i może ktoś pomoże rozwiać moje wątpliwości. Czy głosujecie na piwo, które było dostępne, ale nie było przez Was pite w 2004 roku, lecz dopiero w 2005? Chciałbym poznać Waszą opinię, (...)
Chętnie oddałbym np głos na Janów ale byłoby to nieuczciwe glosować na na to piwo w plebiscycie skoro w 2004 roku nawet go nie powąchałem.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
A co z piwami zagranicznymi?
Jest jakiś plebiscyt?
Comment
-
-
oficjalnego nie ma- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteoA co z piwami zagranicznymi?
Jest jakiś plebiscyt?
Dziesiętki tysięcy browarów, setki tysięcy piw. Jak Ty to sobie wyobrażasz organizacyjnie.
Kto przetrzebi rynki CAŁEGO ŚWIATA, po takie informacje. Kto później z forumowiczów będzie chciał przeglądać kilometrowe strony głosowania, w celu znalezienia ulubionego piwa.
I czy ktoś w końcu wygra, bo piw jest znacznie więcej niż aktywnych forumowiczów, więc spore są szanse, że np. 50 marek piwnych dostanie po 3 głosy.
Może ktoś, gdzieś na świecie tak się poświęcił i udostępnił taką listę, ale w tym celu polecałbym wyszukiwarki.Ostatnia zmiana dokonana przez kalifat; 2005-03-09, 14:08.bla bla bla
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kalifatHmm, naprawdę myślisz, że to realne
Ale jak dla mnie najlepszym piwem w zeszłym roku było piwo zagraniczne.
I szczerze mówiąc, moja ankieta nie oddaje w pełni tego, co mi smakowało w roku 2004.
Poza tym, czy myślisz, że udzielający się forumowicze mieli okazję pić wszystkie piwa z całego świata. Na pewno ta lista nie byłaby taka wielka, jak Ci się wydaje.
W końcu chodzi o piwa smakowane w roku ubiegłym, a nie na przestrzeni wielu lat.
Comment
-
-
Temat ankiety na najlepsze piwo zagraniczne był już wałkowany na forum i z dyskusji wynikało, że ne ma to (ankieta taka) większego sensu.
Poza tym to jest temat o plebiscycie na piwo polskie Użyj wyszukiwarki i znajdź odpowiednią dyskusjęMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonTemat ankiety na najlepsze piwo zagraniczne był już wałkowany na forum i z dyskusji wynikało, że ne ma to (ankieta taka) większego sensu.
Poza tym to jest temat o plebiscycie na piwo polskie Użyj wyszukiwarki i znajdź odpowiednią dyskusję
A wracają do kwestii poruszonej przez Kalifata, to dodam jeszcze, że ja osobiście większości piw z Polski jeszcze w swoim życiu nie piłam. Oczywiście dzięki forum moje horyzonty się powiększają i moje kubki smakowe mogą być raczone coraz szerszym wachlarzem piw rodzimych.
Jednak nasuwa mi się w związku z tym pytanie. Czy ta ankieta ma sens?
Domyślam się, że większość ankietowanych raczy się piwem dostępnym na ich terenie.
Od czasu do czasu mają możliwość napicia się czegoś z innego regionu.
A poza tym, jest jeszcze kwestia browarów domowych.
Comment
-
-
dobre pytania? patrząc po dzienniku piwnym odnosi się wrażenie, że pijamy jednak masówkę! i co wtedy jak najlepszym piwem okaże się Żywiec, albo Tyskie? sporo z użytkowników forum pija takie piwa, a nie ma szans na poznanie innych. jakie ma szanse taki EDI na wygranie tego plebiscytu (nawet gdyby było najlepszym) skoro liczba osób, które piły to piwo jest mniejsza niż 0.1 % zarejestrowanych forumowiczów.Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2005-03-09, 15:03.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteoJednak nasuwa mi się w związku z tym pytanie. Czy ta ankieta ma sens?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezeszależnie jakie będą wynikiGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
Comment