cóż nie ma podziałów nie-umownych w przypadku gatunków piwa.
Plebiscyt Browar.biz - Piwo roku 2004 - Komentarze i uwagi
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becikTakie dane są dobre do akcyzy....
Piwo mocne do 22 procent to zarówno piwo jasne jak i piwo ciemne, wśród ciemnych kożlak czy porter, więc jak mozna min. 3 różne gatunki piwa mające zupełnie inny smak i proces warzenia wrzucić do jednego wora?
Jako jeden kategorie oceniałbyś portera i np Imperatora z Jabłonowa?
Niedoczekanie
Też się dziwię dlaczego piwa ciemne zwykłe są w jednym worku z kożlakami !?
Ale się umawiamy i oceniamy, zaś czy piwo 13,1*Blg jest już piwem mocnym - inna rzecz...
Comment
-
-
nie trolluj tylko głosuj - proszę- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
szanownych spóźnialskich zapraszam do oddawania głosów - jeszcze tylko do jutra...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Zakończenie głosowania
Dziękuję wszystkim za wzięcie udziału w Plebiscycie na piwo roku 2004.
Po podliczeniu głosów, za ok. dwa tygodnie, zostaną ogłoszone wyniki.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTDziękuję wszystkim za wzięcie udziału w Plebiscycie na piwo roku 2004.
Po podliczeniu głosów, za ok. dwa tygodnie, zostaną ogłoszone wyniki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTPo podliczeniu głosów, za ok. dwa tygodnie, zostaną ogłoszone wyniki.
A może jakiś statystyk chce sobie zrobic na tym pracę licencjacką i przerobi dane na wszelkie możliwe sposoby np.
a) Piwa zaczynające się na literkę B zdobyły 7,12% głosów, zaś na C - 3,43% (uwaga to cenne dane dla marketingu browarów)
b) Koziorożce najchętniej piją ... Bocki
c) najwięcej głosów oddano pomiędzy 17.00 a 17.30 - 8,85%, zaś najmniej pomiędzy 3.30 a 4.00 - 0,21%
Oj można się tak bawic długoOstatnia zmiana dokonana przez kalifat; 2005-04-01, 08:47.bla bla bla
Comment
-
-
Nie napisałem że liczenie będzie tyle trwało. Ale dobrze złośliwcze - wyniki będą opublikowane wcześniej - dla PremiumUżytkowników- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART[...] Ale dobrze złośliwcze - wyniki będą opublikowane wcześniej - dla PremiumUżytkownikówWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy... którzy je przedyskutują, zweryfikują i dokonają pewnych korekt - a wtedy będzie można zaprezentować wyniki oficjalne szerokiej publiczności...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTNie napisałem że liczenie będzie tyle trwało. Ale dobrze złośliwcze - wyniki będą opublikowane wcześniej - dla PremiumUżytkowników
No to teraz trzeba znaleźć sobie jakiegoś "podatnego" na zewnętrzne wpływy oraz dodatkowe litry Premiuma ... i wyniki da się odtajnićbla bla bla
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kalifatI tak trzymać.
No to teraz trzeba znaleźć sobie jakiegoś "podatnego" na zewnętrzne wpływy oraz dodatkowe litry Premiuma ... i wyniki da się odtajnić
Propozycje przyjmuję na PW.
Comment
-
Comment