Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
Kasować ksywki
Collapse
X
-
Last edited by lzkamil; 2006-12-02, 17:31.Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Też zauważyłam tego nicka i sprawdzałam, czy się tak nazwała niewiasta czy mąż jakiś znamienity, ale w profilu pustki.
Comment
-
-
Defekacja ma też inne znaczenie.
Może to nieświadomy pracownik cukrowni, który nie zna pierwszego znaczenia słowaW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandalDziś się zarejstrował "cwelineczka". No cóż, cwel to tak piękne określenie, szczególnie w pierdlu, na które trzeba ciężko zapracowac- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ale miał podwójne etui- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Fajny temat - popłakałem sie ze smiechu w kilku momentach
Co do tematu, to chyba jest lekka przesada cenzurowanie nickow, poza oczywistymi "meskimi genitaliami" oraz nazwa czesci ciała gdzie plecy sie koncza, a nogi sie jeszcze nie zaczynaja. Mysle ,ze wszystko jest ok do czasu gdy poza nickiem nikt nie serwuje tu nikomu swoich przekonan. Zdziwiony jestem, ze moj nick jest "w porzadku" i nie ma zastrzezen Jednak ja nie uprawiam ekshibicjonizmu pogladowego, bo to nie czas i miejsce na to i jestem tu dla konkretnego i jedynego tematu jakim jest piwo i jego zagadnienienia. Wyznaje zasade - "Zyj i pozwol zyc innym" i choc wszelkiej masci propagowanie idei faszystowskich jest dla mnie wrecz odrazajace, to nigdy nikogo, kogo to rajcuje nie przekonywałem do zmiany pogladów, bo to jego brocha, byle sie nie ładował z tym w moje zycie - to samo sie tyczy ubioru. Poza tym nick to nie wszystko i pod kazdym moze sie kryc potencjalny Premium user czy klient sklepu browar.biz,a prywatnie moze nawet fajny kolega od kufla
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Samael Wyświetlenie odpowiedziFajny temat - popłakałem sie ze smiechu w kilku momentach
Co do tematu, to chyba jest lekka przesada cenzurowanie nickow, poza oczywistymi "meskimi genitaliami" oraz nazwa czesci ciała gdzie plecy sie koncza, a nogi sie jeszcze nie zaczynaja. Mysle ,ze wszystko jest ok do czasu gdy poza nickiem nikt nie serwuje tu nikomu swoich przekonan. Zdziwiony jestem, ze moj nick jest "w porzadku" i nie ma zastrzezen Jednak ja nie uprawiam ekshibicjonizmu pogladowego, bo to nie czas i miejsce na to i jestem tu dla konkretnego i jedynego tematu jakim jest piwo i jego zagadnienienia. Wyznaje zasade - "Zyj i pozwol zyc innym" i choc wszelkiej masci propagowanie idei faszystowskich jest dla mnie wrecz odrazajace, to nigdy nikogo, kogo to rajcuje nie przekonywałem do zmiany pogladów, bo to jego brocha, byle sie nie ładował z tym w moje zycie - to samo sie tyczy ubioru. Poza tym nick to nie wszystko i pod kazdym moze sie kryc potencjalny Premium user czy klient sklepu browar.biz,a prywatnie moze nawet fajny kolega od kufla
Comment
-
Comment