Niedługo to pewnie zgorzknienie autora tego wątku dojdzie do takiej kulminacji, że będzie ganiał koty i psy , bo mu przypominają komunizm
Kasować ksywki
Collapse
X
-
W tamtej sytuacji argumenty Krzysia były zrozumiałe i logiczne, a w.w. biedaczyna tak głupio się tłumaczył, że u nikogo (o ile się nie mylę) poparcia nie znalazł.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emesNiedługo to pewnie zgorzknienie autora tego wątku dojdzie do takiej kulminacji, że będzie ganiał koty i psy , bo mu przypominają komunizm
Rzuciłem problem, został omówiony mniej lub bardziej mądrze i mniejsza z tym. Przyznaję, ze powinieniem najpierw skontaktować się z właścicielem pseudonimu. Ciekawe tylko, czy znalazłoby się tak wielu obronców wolności poglądów, gdyby człowiek przybrał ksywkę "Hitler"?
Comment
-
-
ale,ale...
(post mi się popsuł...)Ostatnia zmiana dokonana przez naczelnik; 2005-03-19, 03:18.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ArkNa letniej giełdzie w Warszawie A.D. 2002 Krzysiu chciał ganiać jednego forumowicza? z napisem CCCP na koszulce. W sumie człowiek sam był sobie winien (w tym sensie iż na szereg argumentów Krzysia nie potrafił dać bodajże ani jednej sensownej odpowiedzi)
No i nie miał koszulki na zmianę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emesNiedługo... będzie ganiał koty i psy , bo mu przypominają komunizm
Krzysiu po prostu ma swoje poglądy, które potrafi rzeczowo argumentować i bronić, a Ty piszesz tak jak by to był jakiś nawiedzony oszołom. Niestety często się zdarza, że ktoś ma niby dużo do powiedzenia, lecz same ogólniki. Gdy przychodzi do rzeczowej rozmowy na argumenty to się okazuje, że gość milknie.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuCiekawe tylko, czy znalazłoby się tak wielu obronców wolności poglądów, gdyby człowiek przybrał ksywkę "Hitler"?
Druga sprawa to to, że taka dyskusja jak ta może mieć wpływ na poprawę smaku osoby, o której tu mowa. Dowodem na to może być fakt, że po tym jak pokazało się tu kilka postów z prośbą o zmianę zdjęcia, nie widzę przy nicku jednego z forumowiczów Papieża z idiotycznym dopiskiem "nara". Z tego wynika, że niektórzy są reformowalni."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Bardziej pod agitcję do komunizmu niż ten nick można podciągnąc fakt, że dzisiaj znalazłem w gazecie reklamę strony internetowej, z której się ściąga tapety, dzwonki i inne takie na komórki. Jako jedną z przykładowych tapet opublikowano podobiznę Lenina.
Fakt, że taka tapeta jest oficjalnie do kupienia sugeruje iż to jest zgodne z prawem. Tym bardziej jestem przekonany o nie łamaniu prawa przez naszego lenina, a o jego braku dobrego smaku. Oczywiście nie tego piwnego."Ma jednak kraj polski napój warzony
wybornym smakiem"
Comment
-
-
nie mówiąc tez o melodii hymnu ZSRR na komórkiGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beciknie mówiąc tez o melodii hymnu ZSRR na komórki"Ma jednak kraj polski napój warzony
wybornym smakiem"
Comment
-
-
nie ważne, była przecież hymnem komunistycznego kraju o mającego wiele zbrodniczych uczynków w przeszłości, w komórkach jest melodia a nie melodia ze słowami, czyli też może być uważana za symbol propagowania ideologi komunistycznejGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ArkNa letniej giełdzie w Warszawie A.D. 2002 Krzysiu chciał ganiać jednego forumowicza? z napisem CCCP na koszulce. W sumie człowiek sam był sobie winien (w tym sensie iż na szereg argumentów Krzysia nie potrafił dać bodajże ani jednej sensownej odpowiedzi)
a w.w. biedaczyna tak głupio się tłumaczył, że u nikogo (o ile się nie mylę) poparcia nie znalazł.
Miał moje poparcie, giełda kolekcjonerska to nie jest dobre miejsce na robienie awantur , i uważam że ten koleś nie musiał szukać sensownych odpowiedzi na argumenty Krzysia , założył taką a nie inną koszulkę i jest to jego sprawa, niby dlaczego ma się przed kimś tłumaczyć , chyba że Krzysio ma jakieś uprawnienia do ścigania i zastraszania ludzi którzy zakładają takie koszulki ale nie wydaje mi się aby tak było.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Qrcze, może ja jestem stara, brzydka, głupia, ale mozna spytać....
Czy my mamy już tę demokrację?
Czy jesteśmy tolerancyjni?
Uważam, że każdy z nas odpowiada za własne zachowania i czyny i działa w zgodzie z własnym sumieniem, bądź też jego brakiem.
Nie nam sądzić co jest dobre, a co złe. Wszystko jest dla ludzi.
No to po małym
Comment
-
Comment