Obawiam się, że taki pogląd podziela znaczna część naszych parlamentarzystów ze wszystkich partii bez wyjątku
Kasować ksywki
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuJasne, że mamy, nawet niedoskonała, ale zawsze.
Ale to demokracja zabrania lansowania głupot.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyObawiam się, że taki pogląd podziela znaczna część naszych parlamentarzystów ze wszystkich partii bez wyjątku
Nie rozumiem. To uważasz, że wszyscy ludzie sa równi??
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika HannibalWszyscy ludzie są oczywiście równi, ale wobec prawa. (...)Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNie rozumiem. To uważasz, że wszyscy ludzie sa równi??
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcySkąd Ci to przyszło do głowy? Natomiast obawiam się, że gdyby zrobić taką ankietę w Sejmie, większość opowiedziałaby się za równością
Comment
-
-
ufff... po długiej absencji i powrocie z zaświatu chyba zaczęłam lekturę od jednego z cięższych tematów... cóż! mam nadzieję, że mój nick nikogo nie obraża, skoro ja się nie obraziłam, kiedy mi go nadano...
a tak na poważnie, pamiętam, że kiedy zamieszczałam swój awatar musiałam poczekać na autoryzację Imć Arta - może to jest jakiś sposób? przedłużyć trochę proces rejestracji i zrobić jakąś pierwszą (subiektywną) selekcję? tylko, że to jest zrzucanie kolejnej roboty na naszego Admina...
a może standardowy myk Forumowiczów? tak komuś zaargumentować jego posty, aby zmienił nicka, bądź... zrektyfikował poglądy (?)Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel(...)
a może standardowy myk Forumowiczów? tak komuś zaargumentować jego posty, aby zmienił nicka, bądź... zrektyfikował poglądy (?)
Rozumiem, wulgarne nicki etc, ale weryfikacja poglądów? (bo chyba to miałaś na myśli) Chyba trochę za daleko zaczynamy wybiegać.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika akszeingaQrcze, może ja jestem stara, brzydka, głupia, ale mozna spytać....
Czy my mamy już tę demokrację?
Czy jesteśmy tolerancyjni?
Uważam, że każdy z nas odpowiada za własne zachowania i czyny i działa w zgodzie z własnym sumieniem, bądź też jego brakiem.
Nie nam sądzić co jest dobre, a co złe. Wszystko jest dla ludzi.
No to po małym
Mamy demokrację, ale demokracjato rządy bydła i motłochu.
Każdy z nas odpowiada przed sobą za własneczyny i przekonania.
Tak, wszystko jest dla ludzi - "aby życie miało smaczek, raz dziwczynka, raz chłopaczek".
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaTak zrozumiałam z Twojej odpowiedzi na post Krzysia - myslalam, ze mas zna mysli, że w Sejmie myślą tak jak Krzysiu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pjenknikNie jesteśmy tolerancyjni i nigdy nie będziemy.
Mamy demokrację, ale demokracjato rządy bydła i motłochu.
Każdy z nas odpowiada przed sobą za własneczyny i przekonania.
Tak, wszystko jest dla ludzi - "aby życie miało smaczek, raz dziwczynka, raz chłopaczek".
A skąd mamy ten motłoch? Z tych wyżej NIBY-tolerancyjnych
Masz coś przeciwko miłości dwojga... czy więcej ? Jeśli to komuś odpowiada, jego, że tak powiem d***
Comment
-
-
W dziale "Piwo gdzie->Sklep Krakus" pojawiła się osoba z ksywką z którą wg. mnie wypadałby coś zrobić.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
Comment