Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzeber
Kasować ksywki
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzeberW dziale "Piwo gdzie->Sklep Krakus" pojawiła się osoba z ksywką z którą wg. mnie wypadałby coś zrobić.
nie powinniśmy wg mnie tolerować takich "wygłupów???"
Sam nie wiem jak to nazwać aby nie użyć słów cisnących się na usta
Aha, zgłosiłem to już komu trzebaŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
spróbuję przetrawić to w międzyczasie i w nocy się tym postaram zająć.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CezarDołączam się do tropicieli. Na początek jakiś prymityw o ksywce chwdp - do natychmiastowego usunięcia. Wypatrzyłem także jakiegoś sadama (przez jedno "m"). Chyba nie chodzi jednak w tym przypadku o irackiego satrapę.
cdn.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonZgadzam się w zasadzie z Gambrinusem.
Wg mnie ksywka czy obrazek przy niej to konkretne treści, które ich użytkownik chce przekazać otoczeniu. Jeżeli ktoś twierdzi, że są to rzeczu zupełnie oderwane to albo nie zdaje sobie sprawy, że to nie prawda, albo poprostu nie jest zbyt rozgarnięty. Oczywiście nikogo z forumowiczów nie próbuję określać takim mianem.
Zakładam, że kolega lenin nie miał żadnych niecnych zamiarów, nie chciał propagować wartości pewnego uzdrowiciela mas lecz traktuje tę ksywkę jako żart, reklamę swojej fajnej osoby. Jednak dzięki tej dyskusji on i może jego następcy zastanowią się nad tym, że są ludzie, którym nie jest wszystko jedno jakie treści przekazują byle by były cool. Jeśli o mnie chodzi lepiej odbieram ksywkę np. 'dupek' (pomijam oczywiście jawne wulgaryzmy) niż lenin, stalin, hitler, szatan czy jezus - jest w niej zazwyczaj więcej prawdy.
...
Z drugiej strony zdaję sobie sprawę z tego że ludzie są jacy są i nie mam zamiaru nikogo nawracać na jedynie słuszną drogę - jak ma by wolność to niech będzie. Jedno ale: zabierasz głos lub prezentujesz się w jakiś specyficzny sposób to musisz wziąć odpowiedzialność za swoją oryginalność i wsłuchać się w tych którym to nie pasuje. A co z tym zrobisz to już twoja sprawa...w najgorszym razie możesz nie zagrzać tu miejsca.
Hough ! (czy jakoś tak)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Alchemychsrodków które mogą u jakiejś części utrzestników budzić wstręt, niechęć lub inne niezbyt przyjemne odczucia .Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaCzy jako utrzestnik o niku ahumba mogę spać spokojnie (FCJP)
Co do ksywek mnie osobiście bardziej od "dupek", "rulez" itd drażni przyjmowanie przez kobiety męskich nickówLast edited by Mistrzu; 2005-06-16, 20:02.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MistrzuNo i oczywiście jeden ze "starych" nie mógł się powstrzymać, prawda?
Co do ksywek mnie osobiście bardziej od "dupek", "rulez" itd drażni przyjmowanie przez kobiety męskich nickówWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Ciekaw jestem, dlaczego nikt do tej pory nie przyczepił się do mojego nicku.
Przecież może on być jednocznacznie kojarzony z pewnym "miłym panem o oryginalnych upodobaniach". Czekam na razy, i ciosy"All the good things for those who wait"
Comment
-
Comment