Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Hannibal
Kasować ksywki
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika HannibalSurowe nie, ale smażone bardzo lubię. Natomiast ludzkich jeszcze nie próbowałem.
ale trzeba będzie mieć się na baczności w Hacjendzie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika HannibalSurowe nie, ale smażone bardzo lubię. Natomiast ludzkich jeszcze nie próbowałem.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emesTo dziki człowiek, może mu coś odbić i krwawo się z każdym napotkanym rozprawićLast edited by Mistrzu; 2005-06-16, 20:53.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MistrzuNie przesadzaj Chyba nie widziałeś studentów Instytutu Socjologii na Uniwerku. Rachityczne ciałka w pinglach jak denka od butelek.
Można powiedzieć, że jestem całkowitym przeciwieństwem twojego stereotypu.
W końcu Hannibal musi odpowiednio wyglądać"All the good things for those who wait"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTto marny z Ciebie Hannibal
ale trzeba będzie mieć się na baczności w Hacjendzie
A ja przybywam do was tak ok. 1 w nocy z piątku na sobotę, więc strzeżcie się."All the good things for those who wait"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzWzrok masz jednak tak demoniczny... normalnie strach się bać Jestem za skasowaniem Twojego nicku
Czyżby wycieczka osobista ??
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzNo jak nie jak tak
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika HannibalCiekaw jestem, dlaczego nikt do tej pory nie przyczepił się do mojego nicku.
Przecież może on być jednocznacznie kojarzony z pewnym "miłym panem o oryginalnych upodobaniach". Czekam na razy, i ciosyLast edited by slavoy; 2005-06-16, 21:52.Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaCzy jako utrzestnik o niku ahumba mogę spać spokojnie (FCJP)
A tak nawiasem mówiąc to ciekawe czy swoje posty też sprawdzasz na ortografię
Musiałbym to sprawdzić
Comment
-
Comment