A dla mnie to 3-literowa nazwa piwa w angielskim stylu, możesz tak nazwać swoją następną warkę. QPA - Quite Pale Ale, Quasi Pale Ale, zresztą nie musi być wyjaśnione, Anglicy też nie zawsze rozszyfrowują swoje skróty
Kasować ksywki
Collapse
X
-
Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseLast edited by iron; 2005-08-23, 23:55.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironjest zasada nie podlegająca wyjątkom, że po literze q zawsze musi być litera u (np. qurva - po polsku krzywaLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lzkamilQlega powinien złożyć samokrytykę za brak znajomości języka albańskiego. Qafa - przełęcz
Comment
-
-
To i Qulega Żą niech złoży samokrytykę - po IQ z reguły występują jakieś cyfry...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
A poza tym IQ to skrót nie wyraz i do tego nieromańskibigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyTo i Qulega Żą niech złoży samokrytykę - po IQ z reguły występują jakieś cyfry...Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Comment
-
-
Był kiedyś na forum zalogowany gość o ksywce dupa. Zniknął po interwencji Arta, ale widocznie znacznie się rozwinął, bo wkrótce pojawił się ponownie jako dupadupa. Pewnie spotkał go ten sam ruch ze strony Arta, bo nie ma go dzisiaj w wykazie forumowiczów.Last edited by pieczarek; 2005-08-24, 11:05.
Comment
-
-
A tutaj się jakiś nieuk zarejestrował. "Z" mu gdzieś wcięłoLast edited by Twilight_Alehouse; 2005-08-24, 21:19.
Comment
-
-
a dziś się zarejestrował niejaki BURDELGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
Comment