Zdjęcie czy avatar ??

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • akszeinga
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2005.03
    • 225

Zdjęcie czy avatar ??

Mam pytanie, wiem, wiem, jestem nowa i jeśli nie doczytałam gdzies czegoś, to proszę o ewentualne wykasowanie tego watku.

Mam pytanie do ARTa, widzę, i mam potwierdzone, że jest tu bogiem (oczywiście sorry, że przez małe b), więc prosze o odpowiedz lub poprawkę, albo ulepszenie.

Otóż jest w profilu dwie możliwośći:
    1. zdjęcie/avatar
    2. zdjęcie
    wkleiłam zdjęcie do zdjęcia, avatar do avatara...
    miałam nadzieję, że zdjęcie będzie widoczne podczas zaglądania do mojego profilu, natomiast avatar przy wypowiedziach.

Proszę mi powiedzieć, czy taki był cel tych dwóch mozliwości, a coś nie wypaliło, czy ja tylko za dużo chcę ??

• kangurpl
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.03
    • 2660

Pytania do Arta najlepiej wysyłać mu na PW, szybciej przeczyta
    Witam nową forumowiczkę
    Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
    "W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."

"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"

Comment

• ART
      mAD'MINd
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2001.02
      • 23926

zdjęcie do profilu możesz sobie załadować ale ze zwykłego artowego draństwa jeszcze nie można go obejrzeć w swoim profilu.

Avatar to faktycznie widoczna ikonka / zdjęcie / grafika przy każdym poście (i kilku innych miescach).

jeszcze trzeba trochę ponarzekać na teksty obsługowe w Browarze, bo ostatnio odbyła sie znaczna przebudowa serwisu ze strony technicznej i jest wiele tekstów kiepsko opsiujących dane funkcje.

a tak poza tym mam wysoką gorączkę i jeśli ktoś mój bełkot zrozumie będę pełen podziwu
      - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
      - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
      - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• ART
        mAD'MINd
        🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2001.02
        • 23926

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurpl
        Pytania do Arta najlepiej wysyłać mu na PW, szybciej przeczyta
        Witam nową forumowiczkę
        bój się boga! (tego przez małe be) Ten dział śledzę nawet we śnie! Jakby wszyscy mi wysyłali pytania na PW to jeszcze uznanoby że w ogóle nic nie robię w Browarze!
        - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
        - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
        - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• akszeinga
          Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
          • 2005.03
          • 225

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
          bój się boga! (tego przez małe be) Ten dział śledzę nawet we śnie! Jakby wszyscy mi wysyłali pytania na PW to jeszcze uznanoby że w ogóle nic nie robię w Browarze!
          Dzięki za poparcie odnośnie korespondencji, uważam, że wszystko co dotyczy forum powinno być ogólnie dostępne....
          Jeśli pozwolisz, to jestem skłonna poobserwować i może dać kilka wskazówek co do funkcjonalności i estetyki, stronę techniczną, czyli tzw. tyłojęta zostawiam Tobie ART.

Tę kwestię zdjęcia mamy już za sobą TY mnie pewnie widzisz? hahahaha

No i tradycyjnie po dwa, co by się człowiek nie kiwał
          Last edited by akszeinga; 2005-03-23, 20:47.

Comment

Przetwarzanie...
          X