Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurpl
problem z przekierowaniem przy automatycznym logowaniu
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyU mnie identyczne objawy. WindozaXP & Opera.
heh, to znaczy działa jeszcze źle czy juz dobrze?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
A możecie podawać przynajmniej z której konkretnie strony się logowaliście? (tak - proszę o dokładny adres strony na której wprowadzacie dane do zalogowania, a która to następnie przekierowuje Was na nieistniejąca stronę /profile.php )
Trudno cokolwiek ustalić bez tej informacji.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ja mam po prostu tak:
-Odpalam przglądarkę
-W domu startową mam "about:blank", w robocie stronę projektu Mozilli
-Ciastka i inne bajery włączone, logowanie automatyczne
-wklepuję adres www.browar.biz
-w obu przypadkach: strona się ładuje, a gdy widać już o prawie wszystko, niespodziewanie przekierowuje mnie na '"/profile.php", która to strona oczywiście nie istnieje.
-wykasowuję powyższe i wszystko już jest OK
I tak za każdym razem
Paniał Admin?Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
na piąteczkę. uczyć się od Slavoya!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Faktycznie, udało mi się odtworzyć opisywane dziwactwo na Mozilli 1.7 - (na Firefoxie nigdy nie miałem takiej przypadłości). Sprawa się nie objawia gdy nie korzysta się z automatycznego logowania, coś może z ciasteczkami się złego dzieje porozglądam się za rozwiązaniem.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RolekDołączam się do wykładu Slavoya - mam to samo na dwóch różnych komputerach.
no to proszę jeszcze podawać przeglądarkę i jej wersję do wykładu jeśli jest inna niź Mozilla.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTno to proszę jeszcze podawać przeglądarkę i jej wersję do wykładu jeśli jest inna niź Mozilla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTno to jest komunikat standardowy przeglądarki informujący o braku wybranej strony (kod 404). mozliwe że gdzieś jest podany błędny link w Browarze, bo strona:
http://www.browar.biz/profile.php nie jestnieje,
a
owszem jest i ma się dobrze.
no ale nie wiem gdzie tkwi błędny odnośnik, bo nie podajecie szczegółów w tym
względzie.
Comment
-
-
wydzieliłem to zamieszanie do nowego tematu.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTheh, to znaczy działa jeszcze źle czy juz dobrze?
* na automatycznej korekcie DST działało źle;
* po przestawieniu na "zawsze włączona" czas zmienił się na prawidłowy;
* po powrocie do ustawień automatycznych nadal jest dobrze.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
U mnie jak wyłaczam automatyczną aktualizacje czasu to jest OK,
ale jak włączę ponownie to objawy wracają.
WIN XP SP2, IE 6.0Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyJa mam po prostu tak:
-Odpalam przglądarkę
-W domu startową mam "about:blank", w robocie stronę projektu Mozilli
-Ciastka i inne bajery włączone, logowanie automatyczne
-wklepuję adres www.browar.biz
-w obu przypadkach: strona się ładuje, a gdy widać już o prawie wszystko, niespodziewanie przekierowuje mnie na '"/profile.php", która to strona oczywiście nie istnieje.
-wykasowuję powyższe i wszystko już jest OK
I tak za każdym razem
Paniał Admin?Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
Comment