Próbowałem otworzyć folder z adresami i wciąż wyskakuje Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 548 bytes) in /inc/lib.php on line 108
Błąd poczty
Collapse
X
-
Już nawet Warek wziął się za mnie - to co Żą wyprawiasz jest jakieś chore - ile mam jeszcze pamięci przydzielać na takie cusie? :P- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
myślę że nie musisz mścić się na biednym małym adminie za upomnienie za pisanie nie w temacie
jest jak wspomniałem wcześniej - webmail ma swoje wady i nie mogę mu przydzielać zasobów w nieskończoność (no może trochę jeszcze się podciągnie). Dopóki nie przesiądziemy się na komercyjny soft z prawdziwego zdarzenia mogą się pojawiać takie nieprzewidziane kłody pod nogami.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Żą......
jak możesz największe internetowe forum piwne w kraju, oraz jego stronę główną, gdzie spotykają się fani, amatorzy piwa absorbować swoją zepsutą pocztą
(od tego jest chyba - http://www.browar.biz/forum/vbugs.php )Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
wieczorem zostanie zwiększony jeszcze limit pamięci ale nie wiem czy pomoże. na oku mam już komercyjnego webmaila - jak odłożę odpowiednią ilość zielonych to pewnie się zainwestuje weń.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąJestem zapominalskim tradycjonalistą. Nawiasem mówiąc, ten dział dubluje się chyba ze "Zgłoszeniami błędów i propozycji".
A w ogóle to nikt mnie nie rozumie i jestem samotny.
Bo nie rozumiesz podstawowych definicji - patrz ekologiabigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
to dotyczy tych komunikatów które cytowałeś, trzeba na serwerze ustawić. nie wiem dlaczego ma takie kosmiczne wymagania w Twoim przypadku, ale nie mam czasu na zgłębienie sprawy- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Ja a propos poczty browar.biz: czy komuś też przydarza się coś takiego? - loguję się do poczty, a tam nie mam żadnej wiadomości, chociaż ludzie mi maile wysyłają, a w dodatku, kliknięcie na jakikolwiek przycisk (czy to odśwież, czy wyloguj - zwłaszcza wyloguj) powoduje pojawienie się komunikatu "błąd na stronie".
Comment
-
-
Ja tak mam w pracy; podejrzewam, że to kwestia jakiegoś proxa czy innego firewalla...
W domu nie miałem problemów, chociaż rzadko korzystam z poczty przez www.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
to jest taka podpucha jak wprowadzisz błędne dane dostępowe- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Jak to? Czyżbym zapomniał hasła?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
Comment