Mam pytanie: czy koszulki damskie jak zwykle będą w ograniczonej kolorystyce? I czy "bright red" to taki kolor, jak ma Maggyk na swojej koszulce browar.biz, czy inny - ze zdjęć kolorków trudno się pokapować. Wolę taki bardziej malinowy albo bordo....
pokazane obecnie kolory dotyczą niestety tylko koszulek o standardowym kroju. damskie mają ograniczone kolory, zaprezentuję je jak najszybciej to będzie możliwe.
Logo III zlotu odpadło z mojej koszulki przy pierwszym praniu. Z kolei to logo z koszulek A.D. 2003 trzyma się i nie chce puścić. Czy wykonawca był ten sam? Czy tylko mi odpadło?
Logo III zlotu odpadło z mojej koszulki przy pierwszym praniu. Z kolei to logo z koszulek A.D. 2003 trzyma się i nie chce puścić. Czy wykonawca był ten sam? Czy tylko mi odpadło?
wykonawca był ten sam. jak mniemam mniejsza trwałość jest spowodowana praniem w zbyt wysokiej temperaturze. Na pierwszej koszulce sprzed chyba 2 lat logo mam dalej w stanie bdb a koszulka się prawie rozpada BoszkowoZlotowe logo też jest u mnie ok, a często korzystam z tej koszulki.
... jak mniemam mniejsza trwałość jest spowodowana praniem w zbyt wysokiej temperaturze...
Poza tym moje doświadczenia ze wszelkimi wpraso-naklejankami są takie, że do prania lepiej nie używać obecnych urządzeń automatyczno-mechanicznych, lecz własne dłonie, miednicę i lekko ciepłą wodę. Wtedy jest pewne, że elementy wpraso-naklejalne tak szybko się nie zużyją.
Comment