Ja dziś otrzymałem moją koszulkę. Co by nie mówić jest poprostu super . Wewnątrz znalazłem jeszcze list od Arta oraz kalendarzyki. Serdeczne dzięki
Koszulki Browaru 2005! - komentarze / pytania / etc
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zuluART, kiedy będą koszulki dla tych którzy nie mogli odebrać w Żywcu ?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiArcie, ja też chcę kalendarzyk
Z jednej strony bym jej nie ściągał, z drugiej żal ubrać bo się zniszczyComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33Z jednej strony bym jej nie ściągał, z drugiej żal ubrać bo się zniszczy
Ja postanowiłem swoją zakładać wyłącznie na imprezy forumowe. Po co inni mają czytać, że jestem arcy. Przecież to widaćComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyZawsze możesz zamówić 50 dodatkowych
Ja postanowiłem swoją zakładać wyłącznie na imprezy forumowe. Po co inni mają czytać, że jestem arcy. Przecież to widaćComment
-
Ja właśnie swoją koszulkę przymierzyłem i jestem bardzo zadowolony.
Ps. Ja na brak kalendarzyka nie narzekamComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyZawsze możesz zamówić 50 dodatkowych
Ja postanowiłem swoją zakładać wyłącznie na imprezy forumowe. Po co inni mają czytać, że jestem arcy. Przecież to widać"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyTo tak jak zamówić dowód osobisty bez zdjęcia - nosić można, ale w jakim celu?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyJak będę miał 7 tysięcy postów i tyle imprez za sobą, to nawet bez koszulki będę rozpoznawalnyComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTheh, tak sobie pomyślałem że do tego Schneidemuehl to mogą Ci koszty przesyłki naliczyć jak przy wysyłce za granicę naszego pięknego krajuComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaA na zimę też trzeba coś pomyśleć, choćby szaliki, nie? W następnej kolejności będą, oczywiście, ręczniki barmańskieComment
Comment