Ja tak samo. Są rzeczy na których mi zależy i nie jest dla mnie problemem wyprać koszulkę na spokojnie ręcznie. Lubię sobie śmigać w koszulce browaru i chcę mieć kompletną jak najdłużej
Koszulki Browaru 2005! - komentarze / pytania / etc
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LatarnikART, czy rozprowadzanie koszulek odbedzie sie tylko na gieldzie, czy tez przewidujesz mozliwosc wyslania koszulek poczta?
Koszulki oczywiście będą tez do nabycia drogą wysyłkową.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
za chwile- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Mogę? Sorry, ale muszę trochę rozmydlić
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbauma ni ztąd ni z owąd może się okazać że na giełdę nie pojadę bo coś tamPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnikMogę? Sorry, ale muszę trochę rozmydlić
Shlangbaum'ie drogi, skąd ?Last edited by Shlangbaum; 2005-05-16, 06:59.
Comment
-
-
Mniej więcej kiedy trzeba podać rozmiary i kolory bo ja się już zdecydowałem Aha, czy można modyfikować swój nick czy jak się jest zythum to już i koniecTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
Comment