Ja tylko ku pewności:
Czy umieszczone na plecach kłosy są na pewno kłosami pszenicznymi czy jęczmiennymi? Podejrzewam, że kłosy pszeniczne nie mają włosków
pozdrawiam
Jedno małe pytanko: czy na koszulce barwy oliwkowej planowane są nadruki białe, czy czarne? Nie ukrywam, że wolałbym czerń tak jak na wersji z ubiegłorocznego zlotu.
Jedno małe pytanko: czy na koszulce barwy oliwkowej planowane są nadruki białe, czy czarne? Nie ukrywam, że wolałbym czerń tak jak na wersji z ubiegłorocznego zlotu.
jeżeli mi to nie umknie postaram się aby były czarne.
Pytanie do Pań (jak i Panów rozróżniających czerwony od buraczkowego ) - który z dostępnych kolorów najbardziej przypomina kolor pszenicy?
ten z wąsami
kolory faktycznie należy traktować poglądowo, gdyż nie da się odwzorować idealnie kolorów wrtualnie jak w rzeczywistości. przynajmniej nie na tym poziomie abstrakcji
ART, pomarudzę Ci.........
Może firma która będzie wykonywać koszulki browarowe, ma inne kolory damskich z innych firm? Dla mnie może być i gorsza jakość, byle były inne kolory, bo te to ja już mam
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkonia
ART, pomarudzę Ci.........
Może firma która będzie wykonywać koszulki browarowe, ma inne kolory damskich z innych firm? Dla mnie może być i gorsza jakość, byle były inne kolory, bo te to ja już mam
Podobno Art dla kobitek przygotował coś extra.
koszulki przezroczyste
Comment