Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba
Koszulki Browaru 2005! - komentarze / pytania / etc
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkoniaa dla facetów szorty?Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykA może to rozwieje wątpliwości: http://www.republika.pl/bojar69/
Odmiany uprawiane u nas włosków raczej nie mają i tak są ogólnie postrzegane.
Pewno za późno na zmiany, ale kompromis mógłby wyglądać tak:
4 kłosy na dole, pszeniczne - bez włosków
te 2 kłosy na górze z włoskami dłuższymi i uczesanymi - jęczmienne
Takie proporcje odzwierciedlałyby mniej więcej skład zasypu do pszeniczniaka.
Nawet jeżeli grafika nie ulegnie zmianie, na koszulkę się piszę bo odpowiada mi ideologicznie!
Tylko trudno sie zdecydować na wersję wobec takiego kolorystycznego wyboruO!Nanobrowar Domowy "PiwU"Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuMoże stringi. Tylko trudno na nich zmieścić jakieś logo.Comment
-
Ja mam pytanie odnośnie nadruków na koszulkach. Jeśli wybrałem kolor Clasic Red to nadruk będzie czarny czy biały? Ja obstawał bym za białym choć zdaje sobie sprawę że nadruki zapewne będą drukowane wedle wcześniejszych ustaleń.Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzuComment
-
Ja mam przyszłościową propozycję, żeby wprowadzić dla Pań sukienki letnie na ramiączkach Wcale nie żartuję
A na zimę też trzeba coś pomyśleć, choćby szaliki, nie? W następnej kolejności będą, oczywiście, ręczniki barmańskieComment
-
Z szalikami może być pewien problem - jeśli będą w różnych kolorach, tylko patrzeć konfliktu szalikowców...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaJa mam przyszłościową propozycję, żeby wprowadzić dla Pań sukienki letnie na ramiączkach Wcale nie żartuję
Dlaczego tylko dla Pań
Ciekawym bardzo czy dałoby się zrobić czapeczki z daszkiem z logiem browaru?Comment
-
A po za tym konieczne jest wyprodukowanie gustownych pinów z logo browar.biz. Wtedy można by obnosić się dumnie ze swoim uzależnieniem na codzieńComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia(...)A na zimę też trzeba coś pomyśleć, choćby szaliki, nie? W następnej kolejności będą, oczywiście, ręczniki barmańskieComment
Comment