Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski
Koszulki Browaru 2005! - komentarze / pytania / etc
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaA po za tym konieczne jest wyprodukowanie gustownych pinów z logo browar.biz. Wtedy można by obnosić się dumnie ze swoim uzależnieniem na codzieńComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumAha, czy można modyfikować swój nick czy jak się jest zythum to już i koniecpułaś
---------------------------------
"(...)W kącikach flechtów wieczór już
Lśni jak porzeczka krwawa
Ukradkiem z rdzy wycieram nóż
I między bajki wkładam"Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesfajnie, zamówię sobie z nickiem zythum jeśli on nie chce
A wracając do tych 15-tu znaków, to czy spacje też sa liczone jako znak?
Mam wrażenie, że tak, bo pewnie jakaś matryca zawiera max 15 znaków, ale chętnie usłyszę odpowiedź.bla bla blaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyTo jest myśl - może wszyscy sobie takie zamówimy?
PIECYK GAZOWYWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pulasNie znalazłem odpowiedzi na to pytanie, a nie ukrywam, że to mnie też interesuje. Więc jak będzie z tym nickiem?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kalifatE tam, niech sam sobie zamówi, a potem go na jakiejś giełdzie "skroisz"
A wracając do tych 15-tu znaków, to czy spacje też sa liczone jako znak?
Mam wrażenie, że tak, bo pewnie jakaś matryca zawiera max 15 znaków, ale chętnie usłyszę odpowiedź.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTmatryca jest potrzebna tylko do wykonania "nadruku" na plecach i logo Browaru. nick jest składany z pojedynczych literek i przytwierdzany na gorąco do koszulki.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum...i szybciej odpadnie z koszulki....Comment
Comment