Swietny pomysł z ręcznikami, z szalikiem jeszcze lepszy.
Koszulki Browaru 2005! - komentarze / pytania / etc
Collapse
X
-
kurde bele teraz jak nic nie napiszę to będę skończony- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTkurde bele teraz jak nic nie napiszę to będę skończonyComment
-
Również i ja muszę się pochwalić, że dzisiaj otrzymałem koszulki są świetne. Tylko tegoroczne XL- lki są trochę większe od ostatnich, ale to nie jest problem. Duże dziękiMniej alkoholu w piwach !!!
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
Ha! Właśnie wróciłem z poczty, koszulke założyłem już po drodze Jest bardzo dobra, o to chodziło. Dzięki za kalendarzyki i pozdrowienia!
ps. ciekawie by też wyglądało gdyby grafika z pleców znalazła sie na przodzie a logo browar.biz z tyłu na karku.piwo - to lubię!Comment
-
takiej zamiany zażyczył sobie jeden z Forumowiczów, niestety pech chciał że musiałem reklamować jego koszulkę i w efekcie czekam jeszcze na rozwiązanie sprawy :/- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTtakiej zamiany zażyczył sobie jeden z Forumowiczów, niestety pech chciał że musiałem reklamować jego koszulkę i w efekcie czekam jeszcze na rozwiązanie sprawy :/Comment
Comment