Czy jest jakaś mozliwość na wyeliminowanie spamu, czy niestety przy tym oprogramowaniu, które jest pozostaje być po prostu cierpliwym i cały cykliczny chłam wywalać ręcznie. Pocztę odbieram tylko i wyłącznie przez stronę www.
poczta browar.biz przez www
Collapse
X
-
poczta browar.biz przez www
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Tagi: brak
-
-
w obecnym oprogramowaniu przy korzystaniu z poczty przez www nie ma takich filtrów. najprawdopodobniej w okolicach września/października będzie z tym lepiej.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTnajprawdopodobniej w okolicach września/października będzie z tym lepiej."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermannAle którego roku ???- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
niestety nie znalazłem jak na razie odpowiedniego rozwiązania webmailowego mieszczącego się cenowo w granicach rozsądku. jeśli ktoś ma jakieś sensowne sugestie zapraszam na PW.
tak czy owak od samego początku do korzystania z poczty zalecam używanie klienta pocztowego. Webmail miał służyć jedynie jako dodatkowa furtka do poczty, gdy jesteśmy gdzieś w drodze.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment