Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kalifat
podgrupy
Collapse
X
-
-
-
a nie pisałem?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaMoże gdyby Art póścił trochę farby możnaby mu podpowiedzieć lub wybić jakieś pomysły z głowy. A tak to tylko czekać na propozycje dalszych podgrup, np. wśród kolekcjonerów: wafle, etykiety, kapsle itd i dalej polskie, europejskie itd, i dalej mieszkający nad morzem, nad rzeką i inne podobne "genialne" pomysłyWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaMoże gdyby Art póścił trochę farby możnaby mu podpowiedzieć lub wybić jakieś pomysły z głowy. A tak to tylko czekać na propozycje dalszych podgrup, np. wśród kolekcjonerów: wafle, etykiety, kapsle itd i dalej polskie, europejskie itd, i dalej mieszkający nad morzem, nad rzeką i inne podobne "genialne" pomysły
Ta "rzeka" mnie zmyliłabla bla bla
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumbaa nie pisałem?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba
...polskie, europejskie itd....
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AlchemychNo to się włączyłem do grupy piwowarów
Przepraszam - do podgrupy. Trochę mi się to kojarzy z pracą w podgrupach- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment