Na główniej stronie forum jast taki odnośnik. Gdyby dało się takie coś zrobić w każdym dziale, ale z działaniem odnośnie tylko tego działu - tzn sporawdzam tematy, klikam i wiem, że mam to z głowy. Ostatnio trochę się pogubiłem, część tematów mi uciekła. Oczywiście pzekopałem wszystko, ale trochę to trwało.
Zaznacz wszystko jako odczytane ...
Collapse
X
-
taka opcja istnieje - trzeba udać się do wybranego działu i w belce nad listą tematów kliknąć w NARZĘDZIA - na liście opcji znajduje się ta poszukiwana przez Ciebie.
zresztą w ciągu kilku tygodni będzie wprowadzony zreformowany systemik do oznaczania tematów/postów jako odczytane, bo ten co jest obecnie ma swoje większe i mniejsze ułomności.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Related Topics
Collapse
-
Zachęcam do wprowadzania informacji o nadchodzących wydarzeniach w naszym piwnym świecie.
Żeby Wydarzenia wyświetlały się odpowiednio także na liście nadchodzących imprez trzeba poprawnie wypełnić formularz nowego wpisu.
Najpierw wybór najodpowiedniejszego działu...-
Channel: Imprezy, promocje, wydarzenia
2024-10-12, 20:15 -
-
Szwedzki masowy lager o mocy 5.7%
(to inne piwo niż to co ma 5% - ponieważ na stronie browaru funkcjonują dwa piwa o różnych woltażach)
Piana - więcej na początku potem niepełna warstewka.
Lacing - trochę było.
Barwa - złoto.
Gaz - średni..
Aromat...-
Channel: Szwecja
2024-06-27, 16:54 -
-
Witam szanownych forumowiczów
Jestem tu nowy i przepraszam jeśli zaśmiecam ale nie znalazłem działu szukam piwa. Czy w/w piwo Winchester z browaru Faktoria jest jeszcze do kupienia? Podejrzewam, że nie ale ich strona pokazuje, że tak tylko cos czuję że nie jest aktualizowana.-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Wynalazek, który ostatnio nawet wylądował na stole Kopyra
Alko 4.6% (w składzie kukurydza i jęczmień) i mrożone szyszki chmielu.
Piana - więcej na początku potem pełna warstewka.
Lacing - sporo.
Gaz - średni.
Barwa - jasne złoto.
Aromat...-
Channel: Piwo - konkretnie
2023-03-24, 14:42 -
-
To te same piwa sa.
Przez jakiś czas zmieniło nazwę na świeże, ale teraz dalej jest stara. To samo jest w innych browarach Carla.
https://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=92146
https://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=118852...-
Channel: Sprawy techniczne
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment