Przechmieliny

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 23926

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum
    Może nauczyciele dobrego zachowania zajeli by się sobą? Albo jak mają jakiś problem napisali na PW.
    ile razy mam pouczać starych forumowiczów na PW? 2-3 razy - owszem, na więcej nie mam czasu.

Moje zdanie jest takie - na pewne rzeczy trzeba reagować w każdy sposób - nawet dla Was chamski.
    wiesz co Zythum, co jak co, masz swoje zasługi, nie powiem.

Poza tym Ci wszyscy którzy mają pełne gęby śliny o czyimś chamstwie najczęściej wbijają innym ludziom "noże" tyle, że za ich plecami.
    Ja przynajmniej robię to otwarcie i jestem uczciwy.
    no, na Zlocie musisz mieć się na baczności, będę i ja i Maruśka, szykuj się na atak nożowników
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• ART
      mAD'MINd
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2001.02
      • 23926

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu
      A co takiego swawolnego jest w dwóch ostatnich tekstach? Może nie jestem obiektywny, ale sądzę, że prośba o uważne czytanie nie jest brykaniem.
      nie na temat, przytyki osobiste, etc.

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Krzysiu
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2001.02
        • 14936

Ostatni raz, bo zmierzam tylko do ustalenia tzw. warunków brzegowych: moim zdaniem wypowiedzi były na temat, owszem świadomie uszczypliwe, ale bez personalnych ataków, czego nie da się powiedzieć o całej masie tekstów w temacie "V Zlot - plotki". Rozumiem i doceniam, że mnie lubicie, ale aż TAK KOŃSKIE zaloty na mnie nie działają.

Comment

• ART
          mAD'MINd
          🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2001.02
          • 23926

Ostatni raz, bo zmierzam tylko do ustalenia tzw. warunków brzegowych: moim zdaniem wypowiedzi były na temat, owszem świadomie uszczypliwe, ale bez personalnych ataków, czego nie da się powiedzieć o całej masie tekstów w temacie "V Zlot - plotki". Rozumiem i doceniam, że mnie lubicie, ale aż TAK KOŃSKIE zaloty na mnie nie działają.
          Nie no, temat o imprezach piwno-kolekcjonerskich a Ty wyjeżdżasz z rocznicą rewolucji nawiązując do jakiegoś tam postu e-prezesa dot. jego poglądów politycznych

Comment

• ART
            mAD'MINd
            🥛🥛🥛🥛🥛
            • 2001.02
            • 23926

czego nie da się powiedzieć o całej masie tekstów w temacie "V Zlot - plotki"
            jakiś konkretny przykład? Poproszę z dziesięć, żeby nie musieć całej tej masy przeglądać.

Comment

• Krzysiu
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2001.02
              • 14936

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
              Nie no, temat o imprezach piwno-kolekcjonerskich a Ty wyjeżdżasz z rocznicą rewolucji...
              Czy to były jedyne wypowiedzi na forum NIE na temat?

Nie będę kontynuował tej dyskusji, bo nie ma to żadnego uzasadnienia. Powiem tylko, że tym razem czuję się urażony. Ograniczyłem ostatnio swoją twórczość, ale ograniczę się jeszcze bardziej.

Comment

• Krzysiu
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2001.02
                • 14936

To znalazłem w temacie "o piłce kopanej":

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
                NORMALNIE KUPUJę BILET NA MECZ W WARSZAWIE, WYCHODZę NA BOISKO I ROZPIERDALAM RYJ KAżDEMU Z TYCH OBSRAńCóW.

Comment

• ART
                  mAD'MINd
                  🥛🥛🥛🥛🥛
                  • 2001.02
                  • 23926

To znalazłem w temacie "o piłce kopanej":
                  to nie jest temat o zlocie, który się znajduje w dziale nad którym mam pieczę. napisz do Maruśki na pewno coś z tym zrobi.

Comment

• Krzysiu
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2001.02
                    • 14936

Nie będę do nikogo pisał.

Comment

• becik
                      Generał Wszelkich Fermentacji
                      🍼🍼
                      • 2002.07
                      • 14999

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
                      to nie jest temat o zlocie, który się znajduje w dziale nad którym mam pieczę. napisz do Maruśki na pewno coś z tym zrobi.
                      "Piłkarski" post Zythuma tez Marusia usuneła? Pytam tylko z ciekawości
                      Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• Marusia
                        Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                        🍼🍼
                        • 2001.02
                        • 20221

Nie będę do nikogo pisał.
                        Nie oczekuj, że będę przeglądała wszystkie tamaty na forum - zasada jest taka, że forumowicz, jak mu coś nie odpowiada zgłasza to moderatorowi, jeśli nie za pomocą znaczka przy poście, to chociaż na PW. Najlepiej z numerem posta, bo akurat temat o piłce mnie guzik interesuje i nie zamierzam spędzać wieczora przeszukując 100 stron postów zgadując, co akurat kogo uraziło

P.S. Posty Krzysia usunięte przez Arta na przykład jak dla mnie są za słabe na przechmieliny
                        Last edited by Marusia; 2006-09-05, 19:53.
                        www.warsztatpiwowarski.pl
                        www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• ART
                          mAD'MINd
                          🥛🥛🥛🥛🥛
                          • 2001.02
                          • 23926

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik
                          "Piłkarski" post Zythuma tez Marusia usuneła? Pytam tylko z ciekawości
                          Czy to trudno pojąć że nie czytam na bieżąco wszystkiego? Post został mi zgłoszony bezpośrednio więc zareagowałem bo uważałem to za stosowne. Zresztą nie zamierzam się tłumaczyć z takich rzeczy. Jeśli coś Wam nie pasuje to zgłaszajcie to osobie która ma pieczę nad danym działem. Nie gwarantuję że wszystko zostanie załatwione po Waszej myśli, bo będzie to zależało od osądu moderatora danego działu.

Comment

• Marcin_wc
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2005.09
                            • 2115

Może nauczyciele dobrego zachowania zajeli by się sobą? Albo jak mają jakiś problem napisali na PW.
                            Moje zdanie jest takie - na pewne rzeczy trzeba reagować w każdy sposób - nawet dla Was chamski.
                            Poza tym Ci wszyscy którzy mają pełne gęby śliny o czyimś chamstwie najczęściej wbijają innym ludziom "noże" tyle, że za ich plecami.
                            Ja przynajmniej robię to otwarcie i jestem uczciwy.

I to jest jedyne moje "ustosunkowanie" się do pewnych kwestii.
                            I widzisz drogi Zythumie,co się dzieje z serwisami w tym neoliberalnym kraju, a jak admin jest wstrętnym kapitalistą i burżujem(ma własny browar), to tylko iść się powiesić pozostaje.
                            Last edited by Marcin_wc; 2006-09-05, 21:57.

Comment

• Maidenowiec
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2004.07
                              • 2287

Aj aj aj, rejwach Panie Marcin, bąk w bożnicy...! Klasę robotniczą nękają, kapitalisty, tfu tfu, neoliberalne!
                              Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl

Thou shallt not spilleth thy beer!

Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.

Comment

• Wielki_B
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2005.02
                                • 1968

W końcu przeczytałem ten wątek. No i wcale się nie dziwię reakcji Krzysia. Natomiast w osłupienie wprawiło mnie to, co w tej sprawie moderator wysłał do "przechmielin".
                                Nie jeden raz toczyłem boje z Krzysiem, ale nie przeszkadza mi to w tym, aby w tej sprawie stanąć po Jego stronie.
                                W moim przekonaniu, moderator, nim cos "przechmieli", powinien się przynajmniej dwa razy zastanowić nad postami użytkowników, którzy uczestnicząc, budowali to Forum od powijaków...
                                To co się stało, po prostu mnie wkurwiło! - Mam nadzieję, że to ostanie słowo spowoduje wysłanie całości wypowiedzi do "Przechmielin". Bo tylko tam uzytkownicy interesujący się "skandalami" odnajdą moja redakcję na tamto zadziałanie moderatora.

Comment

Przetwarzanie...
                                X