Przechmieliny

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Marcin_wc
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2005.09
    • 2115

Nie róbcie takich wielkich problemów, moderatorzy to nie roboty i nie można wymagać od nich pełnego obiektywizmu. Nie są to też etatowi pracownicy browar.bizu, a w natłoku innych zajęć nikt nie będzie się przejmował tak marginalną sprawa jak przchmieliny.

Też uważam, że posty niepotrzebnie poszły do przechmielin, ale nie przeszkadza mi to na tyle, żeby zaczynać kłutnię.

Comment

• Wielki_B
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2005.02
      • 1968

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy
      Ajajaj! Wielki_Buc używa mocnych słów. No to trzeba zacząć się bać
      No i na gorąco mamy mały sprawdzian: ciekawe czy obrażenie mnie postem, w którym meritum było okreslenie mojej osoby słowem "Buc" trafi do "Przechmielin"?

Comment

• Marcin_wc
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2005.09
        • 2115

Najlepiej zrób ankietę. Dla mnie to raczej oczywiste.

Zastanawia mnie, czy Krzysiu nie mógł załatwić tej sprawy na PW, było by pewnie szybciej i bez niepotrzebnego wszczynania dyskusji z udziałem forumowiczów, których sprawa nie dotyczy(nie mam na myśli tylko postów nie na temat).
        Last edited by Marcin_wc; 2006-09-05, 23:56.

Comment

• ART
          mAD'MINd
          🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2001.02
          • 23926

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wielki_B
          No i na gorąco mamy mały sprawdzian: ciekawe czy obrażenie mnie postem, w którym meritum było okreslenie mojej osoby słowem "Buc" trafi do "Przechmielin"?
          Leszku, jeśli uważasz że "przechmielony" przytyk osobisty Krzysia nie powinien był tam wylądować gdzie wylądował - nie zamierzam w tym momencie "przechmielać" przytyków kierowanych pod Twoim adresem - wszak Tobie to nie przeszkadza.

jeśli już, to zrobię to z przyczyn estetycznych.

Aha, bez podpierania się wiedzą zewnętrzną napisz mi proszę na PW z którego wątku został ów przechmielony post wydzielony, żebym wiedział że Twoja krytyka ma choćby podstawy merytoryczne.
          - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
          - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
          - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Wielki_B
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2005.02
            • 1968

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
            Leszku, jeśli uważasz że "przechmielony" przytyk osobisty Krzysia nie powinien był tam wylądować gdzie wylądował - nie zamierzam w tym momencie "przechmielać" przytyków kierowanych pod Twoim adresem - wszak Tobie to nie przeszkadza.

jeśli już, to zrobię to z przyczyn estetycznych.

Aha, bez podpierania się wiedzą zewnętrzną napisz mi proszę na PW z którego wątku został ów przechmielony post wydzielony, żebym wiedział że Twoja krytyka ma choćby podstawy merytoryczne.
            Arturze, przecież wiesz, że nie mam pojęcia, z której dyskusji posty Krzysia zostały "przechmielone". No bo w "Przechmielinach" nie ma odsyłacza do całości lektury. Tak więc podstawy merytoryczne do mojej wypowiedzi w całości wyciągnęłem z treści "przechmielonych" wypowiedzi.
            No i wtrącił się tu od razu człowiek, który jest nastawiony bardzo emocjonalnie do mojej osoby. Twoja rola Arturze nie jest łatwa, ale jeśli tej potyczki z użytkownikiem "Slavoy" nie wrzucisz do przechmielin, to za jakis czas możesz spodziewać sie burzy, w której ja także pozwole sobie na swawolną ocenę osobowości tego użytkownika.

PS. Wiem, że to wszystko jest głupie i sam się sobie dziwię, że w tym uczestniczę...

Comment

• ART
              mAD'MINd
              🥛🥛🥛🥛🥛
              • 2001.02
              • 23926

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wielki_B
              PS. Wiem, że to wszystko jest głupie i sam się sobie dziwię, że w tym uczestniczę...
              też się Tobie dziwię.
              - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
              - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
              - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Maidenowiec
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2004.07
                • 2287

Przypomina mi to jak niektórzy użytkownicy forum gitarowego, które moderuję, ostatnio podniejśli lament i rejwach na całą wieś, że moderatorzy faszyści. Ogólnie chodzi o to, że uznaliśmy, iż koniec sielanki i niektórych ostro przywołaliśmy do porządku. Moderatorowi zawsze się oberwie
                Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl

Thou shallt not spilleth thy beer!

Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.

Comment

• żąleną
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2002.01
                  • 13239

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu
                  To znalazłem w temacie "o piłce kopanej":
                  Miałem się wpisać w wątku "Ochłonąłem", ale zapomniałem.

A ochłonąłem na tyle, że już nie zamierzam kupić biletu, bo wolę tę kasę przechmielić.

Comment

• Marusia
                    Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                    🍼🍼
                    • 2001.02
                    • 20221

Statystyki;-)

Póki co frekwencja w Przechmielinach największa przypada na listopad, drugie miejsce zajmuje marzec. Jakieś przesilenia jesienno-wiosenne chyba Styczeń strasznie marnie wypadł
                    www.warsztatpiwowarski.pl
                    www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• Gwiazda
                      Porucznik Browarny Tester
                      • 2006.07
                      • 400

czy to prowokacja??
                      "Oszukać diabła, to nie grzech"

Comment

• kot_z_cheshire
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2005.11
                        • 2201

Prowokacja czy nie, muszę zauważyć, że z którymś z wątków spełniła się moja ambicja: jestem w Przechmielinach

A teraz czas się wpisać do : "jestem po..."
                        Młode koty mają adhd, niestety.
                        Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
                        Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
                        Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.

Comment

• becik
                          Generał Wszelkich Fermentacji
                          🍼🍼
                          • 2002.07
                          • 14999

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire
                          Prowokacja czy nie, muszę zauważyć, że z którymś z wątków spełniła się moja ambicja: jestem w Przechmielinach
                          Gdzie? Nic takiego tam nie znalazłem....
                          Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• kibi
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2004.07
                            • 1875

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik
                            Gdzie? Nic takiego tam nie znalazłem....
                            Sprawdź post nr 71 .

Comment

Przetwarzanie...
                            X