To już tylko taka pierdółka redaktorska - w celu uporządkowania strony głównej forum należałoby we wszystkich działach zamieścić linki do poddziałów, jak w "Kolekcjonerstwie" i "Browarnictwie amatorskim". I ujednolicić stylistykę (mała - wielka czcionka)
poddziały na stronie głównej
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuJak na razie niewykonane. Podsuwam jeszcze raz.
Chodzi oczywiście o główną stronę forum.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziChyba coś się pozmieniało na głównej?Last edited by ART; 2019-12-15, 19:50.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Nie może być , idę tam zajrzeć.
Będzie koniec świata? Niedługo?
Edytka: byłem....dalej nie jest dobrzeLast edited by fidoangel; 2019-12-15, 20:38."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
Comment