Zapraszam do komentowania tematu: Opiekunowie / Moderatorzy działów i gorące powitanie Becika na nowym stanowisku moderatorskim w dziale Kolekcjonerstwo
Nowi Opiekunowie / Moderatorzy działów - Becik
Collapse
X
-
Nowi Opiekunowie / Moderatorzy działów - Becik
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
-
Dziekuję za przypisaną mi funkcję, mam nadzieję, że "opieka" nad tym działem nie będzie aż tak ciężka jak to czasem bywa w przypadku naszej CiociGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Becik, gratuluję - a właściwie współczuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becikDziekuję za przypisaną mi funkcję, mam nadzieję, że "opieka" nad tym działem nie będzie aż tak ciężka jak to czasem bywa w przypadku naszej Cioci
Gratuluję i życzę wytrwałościLast edited by slavoy; 2005-08-17, 21:38.Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Becik już od dawna sobie radzi z porządkowaniem etykiet. Poradzi sobie i z resztą. I za to bym wypił ... gdybym nie byl w tej chwili w pracy.Last edited by adam16; 2005-08-17, 21:43.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Kurcze wiem, że kanary sa potrzebne ale jakoś ich nie lubię
A z Becika taki był fajny chłop
Cześć Jego PamięciLepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
-
No, no Becik Wujciem Moderatorem Gratuluję i życzę wytrwałościŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Beciku - gratuluję i życzę powodzenia w moderowaniu!
Comment
-
Comment