Dziękuję bardzo za wszystkie życzenia. Aktualnie "sprzątam" w piwach czeskich. Już za mną jakieś 2 godziny roboty, a ciągle trochę jest... Niemniej robota fajna
Nowi Opiekunowie / Moderatorzy działów - Twilight_Alehouse
Collapse
X
-
Już widać wielka pozytywistyczną pracę. BRAWO.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Oj kurka jak ci zazdroszczę tego, że możesz napisać, że masz już z górki. Życzę dalszej wytrwałości.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehousePosprzątałem właśnie najobszerniejszy dział, czyli Niemcy. Zajęło mi to parę dni roboty i czuję się jakbym przerzucił hałdę węgla Teraz już z górki.Last edited by Pogoniarz; 2005-09-19, 21:15.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTZapraszam do komentowania tematu: Opiekunowie / Moderatorzy działów i gorące powitanie Twilight_Alehouse na nowym stanowisku moderatorskim w dziale PIWO - KONKRETNIE
Dzięki!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Wiem że ten temat dotyczy moderatorów działów forum , ale może poszukać chętnego do opiekowania się Dziennikiem Piwnym ? Nie wiem jak to wygląda od strony technicznej i czy wogóle jest wykonalne , ale może warto o tym pomyśleć ? Pomysłów dotyczących zmian w DP jest przecież sporo ...
Comment
-
-
faktycznie propozycja nie jest adekwatna do tematu.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika remfireWiem że ten temat dotyczy moderatorów działów forum , ale może poszukać chętnego do opiekowania się Dziennikiem Piwnym ? Nie wiem jak to wygląda od strony technicznej i czy wogóle jest wykonalne , ale może warto o tym pomyśleć ? Pomysłów dotyczących zmian w DP jest przecież sporo ...
Comment
-
-
Dobrze by było aby obok T_A jeszcze ktoś sie zajmował tym działem, jak wiadomo T_A długi czas nie ma, nie wiadomo kiedy będzie, a porządki trzeba robić....Myślę też egoistycznie bo juz 3 miesiące czekam na kilka poprawek w piwachGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
muszę znaleźć nowego kandydata na stanowisko T_A, ostatnio sam wprowadzam poprawki w zgłaszanych tematach.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becikDobrze by było aby obok T_A jeszcze ktoś sie zajmował tym działem, jak wiadomo T_A długi czas nie ma, nie wiadomo kiedy będzie, a porządki trzeba robić....Myślę też egoistycznie bo juz 3 miesiące czekam na kilka poprawek w piwach
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTmuszę znaleźć nowego kandydata na stanowisko T_A
yendras też się chyba ewidentnie prosi na to stanowiskoLast edited by Shlangbaum; 2007-01-15, 12:13.
Comment
-
Comment