Pewnie narażę się bardzo wielu osobom, ale uważam, że działka "powitania" powinna być zlikwidowana. Czegoś tak zbędnego, niemerytorycznego i wręcz głupiego ze świecą szukać na innych forach. Doskonałe to jest do nabijania postów, ale tak poza tym całkowicie zbędne.
Powitania
Collapse
X
-
Powitania
Witam-też mam podobne zdanie.STARZY FORUMOWICZE poruszają się po forum z ,,zamkniętymi oczami" doskonale wiedzą co do czego służy i jak to znależć ale MŁODY (no niby n.p. MarylinMonroe ) to się gubi i wymagać od niego coś więcej niż wpisanie danych w profilu to zwykły sadyzm(,bo On nie wie ,że coś takiego istnieje) a nie test na QULTURALNE zachowanie na FORUM"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
-
-
Dział z powitaniami jest przede wszystkim po to by ułatwić nowemu Użytkownikowi pierwsze kroki i pomoc w zaaklimatyzowaniu się. Co prawda pojawiają się czasem mechaniczne niemal odpowiedzi mogące sugerować że jest zbyteczny taki dział i służy jedynie do nabijania postów - jednak uważam to za dobrą piaskownicę dla Nowych, którzy bez tego przedstawialiby się gdzie popadnie...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuPewnie narażę się bardzo wielu osobom, ale uważam, że działka "powitania" powinna być zlikwidowana. Czegoś tak zbędnego, niemerytorycznego i wręcz głupiego ze świecą szukać na innych forach. Doskonałe to jest do nabijania postów, ale tak poza tym całkowicie zbędne.
zresztą z tego co widziałem - powitanie nowego następuje jak się wychyli ze swoim warzeniem I TO JEST DLA NIEGO O WIELE PRZYJEMNIEJSZE chyba, że nikt go nie powita i musi sam się dowartościowaćpijmy, bo pełnych butelek nie skupują
Comment
-
-
skoro nie znalazłeś tego działu to w takim razie nie czytałeś powitania od Admina ;p
nieładnie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopek7chyba, że nikt go nie powita i musi sam się dowartościować
Nie wiem, jak to wygląda technicznie z punktu ARTA.I czy osoby które witają (a zauważyłem że grono nagminnie witających jest w miarę stałe ) nie przestaną witać osób, jeżeli posty ich nie będą zaliczane.Czekam na propozycje forumowiczów,ale ostatnie słowo i tak nalezy do Arta (sprawy techniczne)2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
tak naprawdę to mam większe zmartwienia niż postulowane w tym temacie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Coś wiecej o zmartwieniach??????2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
a nic wielkiego po prostu takie psie adminowe życie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sibarhbyła taka jedna projektantka butelki- ponad 130 postów
Comment
-
-
No mnie było miło (w końcu ktoś przeczytał ).
Ale teraz za pierona nie mogę znaleść tego działu.
Może jak jeszcze troszkę poćwiczę poruszanie po forum to znajde------------------------------------------------------
Kiedy w zlewie, przed czy po rozlewie?
Comment
-
Comment