Czyżby Art podziałał według zasady -Gdzie diabeł nie może tam babe pośle Tak czy inaczej życze Maggykowi duuuużo cierpliwości do tego działu
Nowi Opiekunowie / Moderatorzy działów - Maggyk
Collapse
X
-
Nie dziękuję za życzenia, żeby nie zapeszać, a pierwszą gafę właśnie zaliczyłam . Na szczęści wszystko da się naprawić. Za moją niekompetencję przepraszam wszystkich Łodzian. Mam nadzieję, że mi wybaczycie.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Łódź wróciła z czarnej dziury. Można ją odnaleźć w temacie głównym Piwo Gdzie, podobnie jak część tematów zbiorczych dotyczących sklepów. Wydzielaniem poszczególnych sklepów zajmę się jutro, ale tematy zbiorcze pozostaną bez zmian. Wilk syty i owca cała. No i postów co niektórym przybędzie.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
A ja jak na razie kilka straciłem i na konto tego ninejszym tu sobie jednego odbijam
Powodzenia Maggyk Twoje zdrowie Łódzkim (nomen omen) PorteremLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Droga Ciociu!
Najszczersze gratulacje i.... ciężka, ciężka praca. Powodzenia!!!
Comment
-
-
Wazelina wazeliną, ale liczy się dobra chęć
I wspieranie duchem oczywiście
Comment
-
-
Gratuluję Maggyku i życzę sprawnego herkulesowania w tej stajni Augiasza...
A zamiast wazeliny podpowiadam, że w tym temacie przydałoby się zmienić adres na właściwy...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
Comment