Już prawie doprowadziłem swoje dotychczasowe etykiety do stanu, w którym mogę je pokazywać ludziom, ewentualnie dawać kolekcjonerom Za jakiś tydzień będę mógł zacząć, choć z powodu pewnej zapaści finansowej będę wymagał koperty zwrotnej.
Dlaczego właściciele browarów domowych nie odpowiadają na prośby o przesłanie etykiet
Collapse
X
-
A ja czekam na to aż mi podeślesz swój adres. Prośba o przesłanie była mocno przeredagowana artystycznie i wyglądała jak łańcuszek szczęścia. Adres do wysłania miałeś podać po uzyskaniu odpowiedzi na e-mail. Nie lepiej po prostu wysłać prośbę do piwowatrów o wysłanie w miarę możliwości swoich etykiet i czekać cierpliwie na odpowieć. Etykiety w domowej produkcji są drukowane tylko na butelki z dopiero co zrobionym piwem. Nikt nie drukuje etykiet na zapas. Ja oosobiście w ciągu ostatnich tygodni odebrałem cztery prośby o wysłanie etykiet. Fakt ten zmusił mnie do wydrukowania etykiet w werji kolekcjonerskiej na papaierze o większej gramaturze. Podzasz adres to je dostaniesz. Odpowiadam na wszystkie pytania kierowane na moją skrzynkę.
Comment
-
-
Ja mam prośbę do Ajaxa i wszystkich, którzy proszą o etykiety - potwiedzajcie otrzymanie przesłki.
Odpowiadam pozytywnie na wszystkie prośby, wszystkim, którzy proszą wysyłam etykiety, ale tylko około 1/3 potwierdza, że coś dostali. Próśb o etykiety dostaję dużo, nie zawsze jest czas aby natychmiast je wysłąć a potem się gubię komu wysłałem a komu nie i w efekcie do niektórych powysyłałem dwa razy a ktoś inny mógł nie otrzymać wcale.
Oprócz tego poczta od czasu do czasu lubi coś zgubić.
Ci co ewentualnie nie otrzymali etykiet prosze o kontakt na PW.
Comment
-
-
A propos gubiącej poczty - ostatnio nie dotarły nasze etytkiety do Czech do naszego forumowego kolegi Borinka.
Comment
-
-
Jeżeli ktoś jest zainteresowany moimi etykietami to powinien kierować prośbę o mój adres na PW.W takim przypadku zawsze odpisuję. Jak już wyjaśniałem w odpowiednim temacie obecnie wymagam przysłania zaadresowanej zwrotnie koperty ze znaczkiem. W tej chwili nawet nie pamiętam komu już wysłałem etykiety, a komu nie. Na dodadek pojawiają się prośby z zagranicy, co dodatkowo utrudnia sprawę.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaA propos gubiącej poczty - ostatnio nie dotarły nasze etytkiety do Czech do naszego forumowego kolegi Borinka.
Pamiętam, że szła ta przesyłka do Czech jakiś czas - może za wcześnie na zmartwienia?Last edited by adam16; 2005-10-03, 18:00.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment