Dlaczego właściciele browarów domowych nie odpowiadają na prośby o przesłanie etykiet

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Twilight_Alehouse
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2004.06
    • 6310

Już prawie doprowadziłem swoje dotychczasowe etykiety do stanu, w którym mogę je pokazywać ludziom, ewentualnie dawać kolekcjonerom Za jakiś tydzień będę mógł zacząć, choć z powodu pewnej zapaści finansowej będę wymagał koperty zwrotnej.

Comment

• kudlaty71
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2005.03
      • 4

A ja czekam na to aż mi podeślesz swój adres. Prośba o przesłanie była mocno przeredagowana artystycznie i wyglądała jak łańcuszek szczęścia. Adres do wysłania miałeś podać po uzyskaniu odpowiedzi na e-mail. Nie lepiej po prostu wysłać prośbę do piwowatrów o wysłanie w miarę możliwości swoich etykiet i czekać cierpliwie na odpowieć. Etykiety w domowej produkcji są drukowane tylko na butelki z dopiero co zrobionym piwem. Nikt nie drukuje etykiet na zapas. Ja oosobiście w ciągu ostatnich tygodni odebrałem cztery prośby o wysłanie etykiet. Fakt ten zmusił mnie do wydrukowania etykiet w werji kolekcjonerskiej na papaierze o większej gramaturze. Podzasz adres to je dostaniesz. Odpowiadam na wszystkie pytania kierowane na moją skrzynkę.

Comment

• mapajak
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2002.12
        • 1187

Ja mam prośbę do Ajaxa i wszystkich, którzy proszą o etykiety - potwiedzajcie otrzymanie przesłki.
        Odpowiadam pozytywnie na wszystkie prośby, wszystkim, którzy proszą wysyłam etykiety, ale tylko około 1/3 potwierdza, że coś dostali. Próśb o etykiety dostaję dużo, nie zawsze jest czas aby natychmiast je wysłąć a potem się gubię komu wysłałem a komu nie i w efekcie do niektórych powysyłałem dwa razy a ktoś inny mógł nie otrzymać wcale.
        Oprócz tego poczta od czasu do czasu lubi coś zgubić.
        Ci co ewentualnie nie otrzymali etykiet prosze o kontakt na PW.

Comment

• Marusia
          Marszałek Browarów Rzemieślniczych
          🍼🍼
          • 2001.02
          • 20221

A propos gubiącej poczty - ostatnio nie dotarły nasze etytkiety do Czech do naszego forumowego kolegi Borinka.
          www.warsztatpiwowarski.pl
          www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• JAckson
            Pułkownik Chmielowy Ekspert
            🍼🍼
            • 2004.05
            • 6123

Jeżeli ktoś jest zainteresowany moimi etykietami to powinien kierować prośbę o mój adres na PW.W takim przypadku zawsze odpisuję. Jak już wyjaśniałem w odpowiednim temacie obecnie wymagam przysłania zaadresowanej zwrotnie koperty ze znaczkiem. W tej chwili nawet nie pamiętam komu już wysłałem etykiety, a komu nie. Na dodadek pojawiają się prośby z zagranicy, co dodatkowo utrudnia sprawę.
            MM961
            4:-)

Comment

• adam16
              Pułkownik Chmielowy Ekspert
              • 2001.02
              • 9865

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
              A propos gubiącej poczty - ostatnio nie dotarły nasze etytkiety do Czech do naszego forumowego kolegi Borinka.
              Parę sztuk dotarło. Jakiś czas temu wysyłałem Brionkowi moje etykiety, a że miałem parę waszych dubletów to te kilka sztuk już w Czechach jest.
              Pamiętam, że szła ta przesyłka do Czech jakiś czas - może za wcześnie na zmartwienia?
              Last edited by adam16; 2005-10-03, 18:00.
              Browar Hajduki.
              adam16@browar.biz
              Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

Przetwarzanie...
              X