... a mianowicie poprawianie błędów ortograficznych w tytułach tematów? Ostatnio namnożyło się tego i razi mnie to wyjątkowo mocno
jest do tego narzędzie pt. zgłoś post (ikonka: trójkąt z wykrzyknikiem) klikasz wklepujesz info o co chodzi i wysyła się mail do mnie lub do moderatora jeśli w danym dziale jest wyznaczony
W Czerniowcach od 1991 roku działa browar restauracyjny o nazwie Nasze Piwo, przez miejscowych zwanych Bawarią. Sukces komercyjny tego przybytku, opisanego już na forum - https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...-czerwonoarmij...
Witam wszystkich browarników, jestem nowy na forum i świerzak amator w kwesti warzenia , to moja pierwsza warka dlatego nie rzucając się z motyką na słońce zdecydowałem się na "zupkę chińską" ☺. Może dla was banalne pytanie ale nie chcę nic skopać a po przeczytaniu wielu tematów...
Słowiańsk to jak na razie najdalej na wschód wysunięte miasto Ukrainy do jakiego dotarliśmy. Leży w okręgu donieckim (choć jak wiadomo sam Donieck obecnie jest zajęty przez separatystów), a związek z Polską ma taki, że jest miastem partnerskim Opoczna znanego z fabryki płytek ceramicznych....
Piana - trochę było na początku potem tylko obwódka.
Lacing - prawie nic.
Gaz - średni.
Barwa - bardzo ciemny rubin.
Aromat - gorzka czekolada, susze owocowe ciemne i nuta wiśniówki.
Smak - słodko, gorzka czekolada,...
Comment