Rzadko zaglądam na "piwo gdzie?", ale jestem mocno niepocieszony - Po wpuszczeniu tam nowego moderatora większość moich patroli została rozparcelowana. Czy tak musiało być? Patrole z reguły miały swoją myśl przewodnią; bardzo się przywiązałem do tej formy.
Patrole poległy?
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Witam proszę rezerwować pokoje
Płatne u krecika
90 zlotych za dzien
1.apartament (małżeńskie łóżko i kanapa rozkładana, można ewentualnie dać jedną dostawkę) więc zmieści 4-5 osób
Z balkonem i aneksem kuchennym i grillem gazowym na balkonie...
-
Channel: Wielkie Zloty BrowarBizu
-
-
Okolica dawnych zakładów remontowo - kolejowych w Rydze obfituje w stare magazyny. Niska ceglana zabudowa przemysłowa często z przełomu XIX i XX wieku ma swój urok.
Klucząc między nimi podchodzę pod jeden z nich gdzie ma się mieścić browar rzemieślniczy Nurme. Brama otwarta, ale...3 Photos-
Channel: Łotwa
-
-
Najwyżej położona dzielnica Ostravy - Krásné Pole równiez może pochwalić się swoim browarem. W sumie to browar Medojed działa tam już od końca roku 2018, ale zanim rozkręcili się na dobre musiało minąć trochę czasu. Dwukrotnie wybieraliśmy się tam w zeszłym roku, ale przez długi...
-
Channel: Czechy
-
-
Szperając w archiwum browar.bizowym zauważyłem, że problematyka browaru w Głuchołazach nie posiada odrębnego wątku (i w ogóle nie jest zbyt bogato reprezentowana). Postanowiłem to uzupełnić, dodając na początek nowego wątku kilka informacji (by temat nie był gołosłowny). W trakcie...
-
Channel: Historia
-
-
Mam na imię Piotr, mieszkam w Krakowie.
Zajawiłem się piwowarstwem, choć piwowar ze mnie na razie żaden. Bardzo imponują mi amatorscy piwowarzy i ich piwa. Co do mnie to mam na koncie piwo z ekstraktów z Gozdawy, było pijalne i przyjemne, co zachęciło mnie do dalszych kroczków....-
Channel: Przedstaw Się!
-
- Loading...
- Koniec listy.