Patrole poległy?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Krzysiu
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2001.02
    • 14936

Patrole poległy?

Rzadko zaglądam na "piwo gdzie?", ale jestem mocno niepocieszony - Po wpuszczeniu tam nowego moderatora większość moich patroli została rozparcelowana. Czy tak musiało być? Patrole z reguły miały swoją myśl przewodnią; bardzo się przywiązałem do tej formy.

Related Topics

Collapse

• MateuszTyczka
    Pokoje Koszęcin
    MateuszTyczka
    Witam proszę rezerwować pokoje

Płatne u krecika
    90 zlotych za dzien

1.apartament (małżeńskie łóżko i kanapa rozkładana, można ewentualnie dać jedną dostawkę) więc zmieści 4-5 osób
    Z balkonem i aneksem kuchennym i grillem gazowym na balkonie...
    2024-07-23, 11:27
  • bastion
    Łotwa, Ryga, Vagonu Iela 21, Nurme Brewery & Taproom.
    bastion
    Okolica dawnych zakładów remontowo - kolejowych w Rydze obfituje w stare magazyny. Niska ceglana zabudowa przemysłowa często z przełomu XIX i XX wieku ma swój urok.
    Klucząc między nimi podchodzę pod jeden z nich gdzie ma się mieścić browar rzemieślniczy Nurme. Brama otwarta, ale...
    2023-06-07, 21:49
  • heckler
    Czechy, Ostrava, Družební 460/122, Pivovar Medojed
    heckler
    Najwyżej położona dzielnica Ostravy - Krásné Pole równiez może pochwalić się swoim browarem. W sumie to browar Medojed działa tam już od końca roku 2018, ale zanim rozkręcili się na dobre musiało minąć trochę czasu. Dwukrotnie wybieraliśmy się tam w zeszłym roku, ale przez długi...
    2020-03-13, 07:28
  • slawekkazek
    Browar Głuchołazy (do 1945 Ziegenhals)
    slawekkazek
    Szperając w archiwum browar.bizowym zauważyłem, że problematyka browaru w Głuchołazach nie posiada odrębnego wątku (i w ogóle nie jest zbyt bogato reprezentowana). Postanowiłem to uzupełnić, dodając na początek nowego wątku kilka informacji (by temat nie był gołosłowny). W trakcie...
    2020-03-01, 16:50
  • PiotrN
    Witajcie !
    PiotrN
    Mam na imię Piotr, mieszkam w Krakowie.
    Zajawiłem się piwowarstwem, choć piwowar ze mnie na razie żaden. Bardzo imponują mi amatorscy piwowarzy i ich piwa. Co do mnie to mam na koncie piwo z ekstraktów z Gozdawy, było pijalne i przyjemne, co zachęciło mnie do dalszych kroczków....
    2020-01-09, 11:10
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...